Katija i  NATULIQUE – simbioza umjetnosti i prirode, a  frizerski studio LOOK prvi organski frizerski studio u Dubrovniku otvorili su svoja vrata najprirodnijoj kolekciji proizvoda za kosu.

Izuzetno zanimljiva  frizerka iz Dubrovnika prepoznala je snagu i kvalitetu organskih proizvoda za kosu danske tvrtke NATULIQUE. Biti frizer mnogo je više od češlja i škara , poznavanje proizvoda te preporuka pravih proizvoda za kosu izuzetno je važno, a naročito u današnje vrijeme kad se pojavljuje mnoštvo proizvoda upitne kvalitete. Za razliku od takvih proizvoda organski nam daju potvrdu certifikatom koji nam govori da se radi o proizvodu sa provjerenom kvalitetom i točnom količinom prirodnih sastojaka. NATULIQUE proizvodi imaju certifikate ECOCERT i USDA organic.

Nije nimalo slučajno da je baš Katija Puljizević prva na području Dubrovnika  prepoznala organske boje i proizvode za njegu kose danske tvrtke NATULIQUE. Naime Katija je odrasla i danas živi u samom dvorištu ALBORETUMA u Trstenom. Njena povezanost s prirodom duboko je u Katiji samoj, a sloboda i raznovrsnost te jedinstvene prirode nadahnjuje našu umjetnicu kose  gotovo svakodnevno. U svom bogatom dugogodišnjem iskustvu već prvi dodir sa organskim proizvodima probudio je ono najbolje u Katiji, a sa korištenjem NATULIQUE organskih proizvoda za kosu stiliziranje i izrade frizura postavljaju prestižan  prirodan LOOK. NATULIQUE organske boje za kosu najprirodnije su boje za kosu u svijetu. Ove jedinstvene boje za kosu sastoje se od 98,02% organski certificiranih sastojaka, nemaju mirisa, postojane su i u tretmanu bojanja ujedno štite daju sjaj i vlagu , mogu ih koristiti trudnice i osobe osjetljivog vlasišta i alergičari. Dubrovčani su oduvijek znali prepoznati prave vrijednosti stoga će i ovaj  pothvat naše umjetnice zasigurno biti pravo osvježenje u uređivanju i njezi kose – na organski način naravno. Najbolja preporuka za prirodno uređenje kose u Dubrovniku a i šire  je posjeta organskom  frizerskom studiu LOOK u ulici Andrije Hebranga 66. Ove premium organske šampone, regeneratore i styling proizvode možete kupiti u frizerskom studiu LOOK.

61000ml_moisture_condEveryday HairwashWhitener

Sve za vaše vjenčanje