Brunch je i više nego dobar razlog za uživanje u ukusnim delicijama od kasnog jutra do ranog popodneva ali i nezaboravna druženja

A ukusna hrana, darovi i photo shooting učinili su ovaj brunch apsolutno jedinstvenim. Kako bi događanje bilo još interesantnije na brunch su samo za ovu prigodu u Dubrovnik doputovale influencerice Deniss Grgić i Antea Valenta kako bi sve dobilo poseban fashion touch. Direktor hotela Rixos Premium Ayhan Basci poželio im je dobrodošlicu na ovo ekskluzivno druženje. “Sretan sam i ponosan sto hotel Rixos Premium i Studio Marcela mogu svim gostima i Dubrovkinjama ponuditi jednu novu dimenziju uživanja u trendovima kada je hairstyle kose u pitanju”, poručio je Basci povodom druženja na kojem su predstavljeni trikovi za savršen styling kose uz pomoć tri najnovija Silky Technobasic preparata.

Jadranka Pezo, vlasnica lanca frizerskih salona Studio Marcela i direktorica Silky Technobasic Hrvatske, pokazala je na influencericama dva različita stylinga. UPPER DUST puder za volumen koji tankoj  kosi daje volumen te OCEAN SPRAY sprej s morskom soli pomoću kojeg se puno lakše mogu napraviti moderne messy frizure koje su trenutno aktualne.

Ayhan Basci, Jadranka Pezo i Davor Garić

“Imamo još jedan novitet, a to je BLOOMING CLOUD parfem za kosu koji ne sadrži alkohol. Ima nježan očaravajući voćni i cvjetni miris te djeluje antioksidativno zahvaljujući ekstraktu zelenog čaja. Koristi se vrlo jednostavno, samo ga raspršite po kosi i za sobom ostavljate očaravajući trag, jer će se svi okrenuti za dobrim mirisom. Obožavaju ga i svjetske trendseterice, a naše gošće apsolutno su oduševljene njegovim mirisom”, poručuje Jadranka Pezo, hair čarobnica i stalna kolumnistica magazina Story vjenčanja.

Influencerice na ukusnom brunchu
Antea, Davor i Deniss

Tekst: Story vjenčanja

Fotografije: Studio Marcela / PR

Sve za vaše vjenčanje