Ukoliko volite trendi detalje ali i royal krune, a opet ne želite pretjerivati u nošenju iste, ovaj je detalj savršen odabir i za vašu glavu

Tako royal a tako trendi – to je odlična definicija obruča za kosu, omiljenog rajfa. Jer osim što će usklađen s frizurom i haljinom savršeno istaknuti vaš pomno planirani izgled na dan vjenčanja (rado su ga odabrale brojne mladenke koje su se uslijed pandemije odlučile za mikro dnevna vjenčanja, jednostavne haljine i odijela), ovaj je detalj tako nosiv i nakon vjenčanja, u brojnim prigodama. Ima ih raznih, atraktivni primjerci dostupni su i u street style trgovinama, a na vama je ukoliko volite rajfove da odaberete savršeni primjerak. A ukoliko vam se ideja nošenja obruča za kosu ne uklapa u viziju izgleda na dan vjenčanja ovaj detalj uvijek možete dodati ukoliko se presvlačite u drugu haljinu, ukoliko planirate promjenu svečane frizure ili planirate dan nakon vjenčanja svečani ručak s prijateljima i obitelji.

I savjet za kraj, za sve romatičarke koje su u potrazi za nešto plavo deteljem – možda upravo obruč za kosu može biti taj?

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Pronovias

Sve za vaše vjenčanje