Želimo izgledati savršeno, besprijekorno i već znate kako to ide, svaka vlas mora biti na svome mjestu. Donosimo vam par savjeta kako biste se bolje odlučili za stil i izgled svečane frizure.

Vjerojatno već imate neke ideje što biste željeli za sebe i svoju kosu, ali ono što morate imati na umu je dužina kose, oblik lica, tekstura kose, a i vaš karakter i osobni stil. U današnje vrijeme svečane frizure nisu toliko klasične, formalne tako da možete izabrati opuštenu frizuru, raspuštenu, visoko dignutu kosu ili jednostavno ravnu i ispeglanu frizuru. Kada idete kod frizera ponesite par fotografija kako biste predočili frizeru što otprilike želite, a njegov savjet će zbog toga biti kvalitetniji.

Duga kosa vjerojatno ima više izbora za svečane frizure jer nju možete ostaviti dugu, možda poludugu, a i podići je u neki rep ili punđu. Danas su dosta popularne kovrčave svečane frizure, smotane u neku opuštenu pletenicu, s jedne strane možda samo podignute s nekom simpatičnom kopćicom i slično. U svakom slučaju, pustite mašti na volju, ali pazite da vaš odabir odjeće i šminke također odovara vašoj svečanoj frizuri.

Kako kraća kosa i nema toliko izbora upravo zbog svoje dužine, ovdje možete eksperimentirati sa šiškama, oblikovati ih blago valovito kao iz crno bijelih filmova, ili možda strogo šiljaste, ispeglane, kratka i poluduga kosa također mogu ići u neku punđu kako bi dobili profinjeniji izgled i elegantnost. U kratku i poludugu kosu možete dodati i neke kopćice koje će podignuti vaš styling, ali pritom zapamtite da je manje više, što bi značilo, nemojte pretjerivati. Izaberite svoj stil, ne odstupajte od svog karaktera, osobnosti, prilagodite boju odjeće i šminku sebi, a vaša svečana frizura će se prilagoditi vama i upotpuniti sveukupni dojam.

Sve za vaše vjenčanje