Düsseldorf – Najčuvanija tajna ljepote konačno je otkrivena: Schwarzkopf Essence ULTÎME i Schwarzkopf Blonde ULTÎME, dva nova kozmetička brenda za kosu od Schwarzkopfa, ekskluzivno su razvijena u suradnji s ikonom ljepote Claudijom Schiffer. Schwarzkopf Essence ULTÎME nudi ženama liniju njege za kosu za nevjerojatno jaku, sjajnu i uistinu prekrasnu kosu. Visokoučinkovite formule linije Schwarzkopf Essence ULTÎME sadrže luksuzni ekstrakt bisera. Tijekom povijesti biser je, svojim toplim sjajem i svjetlucavim prelijevanjem u duginim bojama, bio jedan od najtraženijih predmeta i sastojaka ljepote. U formulama linije Schwarzkopf Essence ULTÎME oni su dio dragocjenog ULTÎME-4-kompleksa, spoja ekstrakta bisera, pantenola, pročišćenog proteina i keratina. Uz liniju za njegu kose Schwarzkopf Essence ULTÎME, linija Schwarzkopf Blonde ULTÎME nudi odabir visokoučinkovitih plavih boja za kosu. Obje linije bit će dostupne su u prodavaonicama od veljače 2014.

Schwarzkopf Essence ULTÎME i Schwarzkopf Blonde ULTÎME razvijeni su u suradnji s Claudijom Schiffer i zajedno sa Schwarzkopf stručnjacima kombiniraju njezina iskustva sa snimanja i modnih pisti.. “Oduvijek sam htjela dizajnirati i stvarati kozmetičke proizvode za kosu”, kaže Claudia Schiffer, “a Schwarzkopf mi je dao priliku da konačno razvijem svoju liniju za kosu.” Claudia Schiffer bavi se manekenstvom više od 25 godina i točno zna kakvim je iscrpljujućim postupcima izložena kosa: ravnanju i kovrčanju, tapiranju, izbjeljivanju i bojenju. Oštećenje kose doista je neizbježno. Duga plava kosa i zdrav izgled kose Claudije Schiffer postali su njezin zaštitni znak i to je razlog zašto je mnoge žene smatraju ikonom ljepote. Tko ne bi htio imati tako lijepu, blistavu dugu plavu kosu? “Ponosim se što sam svojim iskustvom mogla pridonijeti razvoju linija Schwarzkopf Essence ULTÎME i Schwarzkopf Blonde ULTÎME”, objašnjava Claudia Schiffer. “Nadam se da će svi, kao što smo mi, biti oduševljeni proizvodima koje smo razvili.”

Kao dio suradnje, Schwarzkopf i Claudia Schiffer razvili su i otmjen miris s potpisom. Sastoji se od 135 pažljivo odabranih sastojaka koji su savršeno usklađeni raznim formulama. Rezultat je bezvremeno moderan miris s primjesom svježeg voća i bijelog cvijeta, zaokružen senzualnim spojem bijelog mošusa, sandalovine i vanilije.

Schwarzkopf Essence ULTÎME

Mnoge žene sanjaju o tome da imaju savršeno njegovanu i dotjeranu kosu, baš poput top-modela. Claudia Schiffer najbolje zna tajne ljepote i zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu u manekenstvu, odmah prepoznaje pravu kvalitetu. Linijom Schwarzkopf Essence ULTÎME Schwarzkopf nudi ženama iznimno bogatu, luksuznu, sveobuhvatnu njegu za kosu. Visokodjelotvorne formule sadrže dragocjen ULTÎME-4-kompleks, jedinstven spoj ekstrakta bisera, pantenola, pročišćenog proteina i keratina. Iznimno kremasta smjesa obavija svaku vlas i njeguje je njegujućim sastojcima. Schwarzkopf Essence ULTÎME djeluje na svim područjima strukture kose: obnavlja stanice vlasi i vraća joj prirodnu elastičnost. Popunjava površinu vlasi i izgrađuje zaštitni sloj lipida – za zdrav izgled kose očaravajućeg sjaja. S izborom od 19 stručnih proizvoda, portfelj nudi ciljana rješenja za sve potrebe kose.

Schwarzkopf Essence ULTÎME asortiman:

Pet linija – Omega Repair, Diamond Color, Crystal Shine, Biotin+ Volume i Mineral Strenght – sadrže odabrane sastojke za vrhunsku njegu potreba svih tipova kose.

Omega Repair s raskošno bogatim omega uljem obnavlja strukturu oštećene, iscrpljene kose i sprječava pucanje vrhova. Linija uključuje šampon, regenerator, BB balzam za lijepu kosu i intenzivnu masku.

Diamond Color sa serumom Diamond Gloss i UV-zaštitom štiti obojenu kosu od blijeđenja boje i daje joj prekrasan sjaj. Šampon, regenerator, sprej za sjaj, intenzivna maska i ulje za sjaj čine savršenu liniju za obojenu kosu i kosu s pramenovima.

Linija Crystal Shine daje glamurozan sjaj s milijun odsjaja. Šampon, regenerator i ulje za sjaj daju normalnoj kosi i kosi bez sjaja pravi zvjezdani sjaj. Sprej za zaštitu od topline štiti kosu od topline do 220°C.

Zahvaljujući liniji Biotin+ Volume s biotin-kompleksom tanka kosa dobiva sjajan volumen i podatnost – s učinkom lepršavosti laganog pera. Šampon, regenerator, sprej regenerator i losion za volumen pružaju sve što kosa treba za očaravajući volumen i kosu podignutu od vlasišta.

Linija Mineral Strength s mineral-resist-kompleksom sastoji se od šampona i regeneratora u spreju. Ona popunjava i učvršćuje unutarnju strukturu vlasi za otpornost od oštećenja poput minerala te 100-postotnu jačinu.

Sve za vaše vjenčanje