Ovaj tip frizure zasigurno će podići vaše samopouzdanje, samouvjerenja, a vrlo lako moguće učinit će vas sretnom. Prije nego se odlučite na kratku frizuru morate pripaziti na neke sitnice koje će vam pomoći da budete sigurni u ono što radite. Za kratku kosu treba imati hrabrosti jer, imajte na umu, ona nije za svako lice. Sve ovisi o teksturi vaše kose, obliku lica, stilom života, karakterom, tenom vaše kože, a i boja očiju. Možda vam neki naši savjeti pomognu u vašoj odluci.

Prvo ćemo navesti neke prednosti kratke kose koje će vam se zasigurno svidjeti. Kratka kosa prigodna je za sve situacije i prilike, idete li na posao, na kavu, zabavu ili možda želite izgledati samo privlačno, vaša frizura u bilo kojem slučaju može biti oblikovana i spremna u samo par minuta. Znači, ušteda vremena je na prvom mjestu, možete koristiti gel, pjenu i oblikovati ju kako god želite. S njom možete raditi što hoćete, možete ju ostaviti skroz opuštenu, klasičnu, možda s olikovanim vrhovima da ju istaknete, bilo kako bilo, vaša mašta je ovdje za svaki styling.

Ono što može biti i prednost i mana je otkrivanje lica kratkom kosom. Ona će naglasiti vaše lice, oči , osmijeh. U tom slučaju vaša zadaća je istaknuti lice šminkom, ne pretjeranom, naravno, zatim možda nekim nakitom istaknuti svoj izgled i karakter. Visoke žene kratka kosa učinit će još višljima pa je to zasigurno još jedna mana koja vas može odgovoriti od ovog pothvata, a kako nam kosa raste i posjet frizeru biti će češći jer kratka kosa ima svoje potrebe i ne dopušta da preveliki rast jer to odmah mijenja prvobitan izgled koji ste željeli postići. Pripazite što želite, dobro razmislite, odvagnite mane i prednosti i tražite savjet više. Vaša odluka je samo vaša, a promjenu neće osjetiti samo ljudi oko vas nego i vi sami.

Sve za vaše vjenčanje