Nije tajna da su njegovana kosa, savršena frizura i impresivni detalj dobitna kombinacija svake mladenke. Zato pričamo o neodoljivim headpieces

Koji stil priželjkujete za svoje vjenčanje? Klasičan, boho, glamur? Samo naprijed, jer frizura je iznimno važan element izgleda svake mladenke (ali i uzvanica) na dan vjenčanja. Na vrijeme počnite njegovati i pripremati kosu u dogovoru s vašim stilistom kako bi na dan vjenčanja bila spremna zablistati. I da, detalji u kosi i više su nego dobrodošli! Moć ukosnica, kopči, ukrasnih češljića i obruča je impresivna jer čak i vrlo jednostavne frizure čine posebnima. Za svaki stil postoji neodoljivi detalj koji će istaknuti vašu modnu priču. A što je u trendu? Doslovno – sve. No posebno je važno da ponajprije uskladite frizuru s vjenčanom haljinom i temom vjenčanja, a potom krenete u potragu za uresom. Savjet stilista jest da budete smjele i da se s veseljem upustite u avanturu isprobavanja te da uživate u procesu oblikovanje najljepše verzije sebe za taj važan dan.

Niske punđe stilski su odabir mladenki koje vole trendi klasičan stil. Punđe vole detalje poput staklenih perli i bisera, detalje koji će biti primijećeni, ali neće odvlačiti pozornost.

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografija Pronovias

Sve za vaše vjenčanje