Svijet vjenčanja voli trendove ali ono po čemu je uvijek prepoznatljiv je vjernost klasici. Jer iz vjenčane klasike izviru noviteti, trendi modni zaokreti, nove ideje koje su u skladu s modnim i beauty kretanjima

I ono što je danas u beauty svijetu vjenčanja trend, zapravo je klasika kojoj se uvijek rado vraćamo. Niska punđa. Od najklasičnije verzije do onih ispletenih, uvrnutih u mašnu, urednih, “neurednih”, simetričnih, asimetričnih… punđa je uvijek u trendu.

Razlog tome je što ovaj stil u kosi spaja pojam elegancije, modernog, romatičnog, retro ali i opuštenog, “nemarnog” stila. Uvjet za ovu frizuru je naravno zdrava, njegovana i sjajna kosa čija dužina odgovara ideji vaše punđe, ali govoreći o dužini kose od velike pomoći mogu biti i frizeri s intervencijama poput umetaka.

Nike punđe savršen su saveznik isticanju ljepote ramena, vrata i dekoltea, ističi ljepotu lica. Odličan su format za korištenje nakita, kako onog u kosi tako i naušnica i ogrlica.

Igra punđe i detalja kao što su mašne, veo, tijara – osobna je odluka svake buduće mladneke ali i profesionalaca koji će najbolje odrediti što je u kombinaciji haljine i frizure potrebno i dovoljno za vaš potpuni izgled.

Za kraj savjet, ako ste u nedoumici koju frizuru odabrati – punđa je uvijek najbolje rješenje.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Atelier Pronovias

Sve za vaše vjenčanje