Sve što trebate znati o vodećim trendovima kupaćih kostima, ljetnim haljinama, frizurama, tetovažama i modnim dodacima pokazali su nam brojni slavni gosti Cosmopolitan Pool Partyja, održanog nedavno u splitskom hotelu Radisson Blu Resort & Spa…

Ljeto je u srpnju tradicionalno rezervirano za najbolji party na Jadranu – i to onaj u režiji magazina Cosmopolitan! Nakon finala Splitskog festivala i svečanog otvaranja 67. Splitskog ljeta Cosmopolitan je prošlog tjedna u prekrasnom hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu organizirao Cosmo Pool Party, potvrdivši još jednom dvije stvari – da je najbolji u organizaciji cool tuluma o kojima se priča danima i da je Split doista najveća modna pista u zemlji.

U sjeni palmi, uz osvježavajuće koktele i voditeljsku palicu glumca Ive Perkušića, zabavne igrice na bazenu i glazbu koju je puštala DJ Rea, modni znalci – pjevači, glumci, modeli, dizajneri, fotografi, spisatelji i influenceri pokazali su svoje najbolje ljetne stylinge od kojih su doslovno gorjele društvene mreže. Ako je suditi prema predstavljenim modnim kombinacijama, izgleda da su Cosmo gosti dobro proučili ljetno izdanje magazina Cosmopolitan s Albinom na naslovnici i jako dobro znaju kako se ove godine nosi ‘Candy Pop’.

Mix jarkih boja – pink, narančaste, crvene, smjeli krojevi jednodijelnih kupaći kostima, kratki topići, srebrne haljinice, fluorescentni nokti, cvjetne haljine, statement kimona, cool tetovaže… Čim pandemija konačno završi, modna scena će naprosto procvjetati, a eksplozija boja, uzoraka i krojeva samo će pojačano zrcaliti naše unutarnje stanje.

‘Iako je Cosmo party organiziran u ‘užem’ formatu, okupivši 100 VIP uzvanika u skladu s epidemiološkim mjerama, on nam je definitivno pokazao koliko nam nedostaju druženja, dobra zabava, moda i sjajni ljetni provodi na koja smo navikli’, izjavila je Aleksandra Orlić, glavna urednica Cosmopolitana, ne krijući zadovoljstvo što je Cosmo nakon više od 800 dana ‘apstinencije’ od live partyja (upravo zbog pandemije), kroz ovo događanje obilježio i 23. godinu izlaženja ovog magazina na hrvatskom tržištu.

Magazin Cosmopolitan zahvaljuje partnerima koji su podržali Cosmopolitan Pool Party – brendovima/tvrtkama Somersby, Ladival, Botanica, Jana, King (Ledo), Alca Beverages i Smoothskin powered by Rox Beauty, te Hotelu Radisson Blu Resort & Spa u Splitu.

#cosmopoolparty2021 #cosmopolitanhrvatska #radissonblusplit

Fotografije Robert Gašpert i Jadran Babić za Cosmopolitan Hrvatska

Sve za vaše vjenčanje