Sve je više parova koj upravo zimu vide kao idealno doba za vjenčanje. Posebno ukoliko ne vide smetnju u hladnom vremenu, snijegu i kratkim danima. Za sve vas koji još niste sigurni da li je zima pravo doba i za proslavu vaše ljubavi donosimo neke za i protiv stavove. Pa krenimo!

ZA jer možete kombinirati divne teme i teksture. Jer nije sve samo u bijeoj, crvenoj i zelenoj! Zima voli i pastelne kombinacije, zlatne, bakrene i srebrne detalje, a teksture kao što su velvet i vuna dolaze do punog izražaja.

PROTIV jer ne želite vjenčanicu dugih rukava. Ovo je svojevrsni stereoptip. Jer vjenčanje usred zime možete organizirati i na toplijoj lokaciji ali jednako tako odabrati vjenčanicu baš po vašoj želji a koju ćete uskladiti s kaputom, bundom, toplom pelerinom. A ne zaboravite na divne detalje kao što su rukavice, šeširi, plaštevi…
DA jer volite sve što zima donosi. Hrana, topli napici, vatrica u kaminu… Da sve to te i puno više poslužuje nam zima. Zbog tople atmosfere uklopite slične detalje i u vašu proslavu ljubavi. Jer tko može odoliti mirisu cimeta u kuhanom vinu? A tek toploj čokoladi?

PROTIV jer ne znate kako organzirati fotografiranje zbog vremena. Prije svega, prigrlite draži zime. Maglovite jutra, snijeg, tračak sunca na zimskom nebu, samo su dio ljepota koje mogu uveličati vaše fotografije. Razmislite o fotogrfairanju na klizalištu ili sanjkalištu, uz putelje u botaničkom vrtu i budite svjesni da će vaše vjenčanje biti sasvim posebno.

DA za ugodne ambijante. Svijeće, rasvjeta, prostor dekoriran zimskim dekoracijama, stolice uređene udobnim jastucima… jer male stvari su tako magične. Odaberite prostor za proslavu koje će u vama pobuditi osjećaj udobnosti, jer takav će efekt imati i na vaše uzvanike.

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Mihoci Studios

Sve za vaše vjenčanje