Čarobna Venecija bila je i više nego doborodošla adresa za vjenčanje iz snova

Alexandre Arnault, drugi sin Bernarda Arnaulta, vlasnika luksuzne grupacije LVMH,  izvršni potpredsjednik brenda Tiffany & Co., vjenčao se s Géraldine Guyot, osnivačicom modnog brenda D’Estree, u čarobnoj Veneciji. Venecija, omiljeno odredište slavnih, još se jednom pokazala kao savršena kulisa luksuznim vjenčanjima, onima koja okupljaju i slavne uzvanike. A već dugo se nije dogodilo da se na jednom mjestu okupe imena kao što su Beyoncé, Jay-Z, Kanye West, Roger Federer, Pharrell Williams… što je i dokaz moći obitelji Arnault. Za istaknuti je kako su upravo Beyonce i Jay-Z zaštitna lica nove Tiffany & Co. kampanje “About Love”.

Geraldine Guyot u pratnji oca

Beyonce i Jay-Z
Pharrell Williams sa suprugom i sinom
Djeveruša, obiteljski pas i mladoženjin otac Bernard Arnault, vlasnik LVMH luksuzne grupe
Sretni mladenci na putu do mjesta proslave vjenčanja

Ovo je vjenčanje bilo drugo vjenčanje ovog para koji se u lipnju vjenčao u Parizu intimnom ceremonijom, za koje je mladenka odabrala vintage JW Anderson svilenu haljinu te kosu zadigla u trendi visoki rep. Za vjenčanje u Veneciji mladenka je odabrala klasičniji, formalniji bridal look, vjenčanicu dugih rukava i raskošne svilene suknje. Kosa je ovog puta bila oblikovana u punđu (također veliki trend u svijetu vjenčanih frizura) koja je bila odličnom bazom za neizostavni veo s izvezenim monogramom.

Proslava se održala u luksuznom hotelu Cipriani na otoku Giudecca.

Prvi poljubac
Okupljeni uzvanici s veseljem su dočekali mladence na izlasku iz crkve

Djeveri, djeveruše i dječica u pratnji modno su bili usklađeni kako odjećom tako i bojom vjenčanja, trendi bojom karamele. Nakon crkvene cermonije uzvanici su se okupili na luksuznoj proslavi na kojoj je i slavni Kanye West (koji je u Veneciju došao pod maskom) izveo pjesme  “Runaway” i “Flashing Lights.”

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje