Što je svijet vjenčanja naučio u godinu dana suživota s pandemijom? Da su priroda i čarobne lokacije savršena mjesta za savršena vjenčanja. Zato vas vodimo na lokaciju iz snova, onu uz obalu mora

U novu sezonu vjenčanja ulazimo s vrijednim iskustvima nastalim pod snažnim utjecajem pandemije, pa ne čudi što se sve veći broj parova okreće ideji planiranja vjenčanja na otvorenom. Jer druženja na otvorenom, osim što umanjuju rizik od zaraze, pružaju osjećaj slobode, osjećaj opuštenosti. Zato ne čudi što je jedam od top globalnih trendova u organizaciji vjenčanja i trend održavanja vjenčanja uz more, na plažama i lokacijama s kojih se pruža divan pogled na more i otoke. Hrvatska u tome ima veliku prednost, brojne čarobne lokacije su kao stvorene za ostvarenje snova o vjenčanju uz obalu mora.

Ali ono posebno zanimljivo u ovom trendu je što najave ukazuju da će vjenčanja na plažama biti sve samo ne klasična, već viđena. Bit će to prilike za ceremonije, druženje, ples, uživanje u savršenim zalogajima, vjenčanja koja će estetski biti privlačna, osobna. U trendu je i dalje boho, ali i visoka estetika u odabiru stolica, stolova, sofa, fotelja, dekorativnih detalja, rasvjete… Također bit će to prilika u kojoj će mladenka možda i suprotno navikama na plažu pristići u raskošnoj haljini, ili iznenaditi izuzetno jednosatvnom modnom kombinacijom. Savršeno za ljubitelje prirode, mora, sunca, vjetra, slobode… za sve mladence ljubitelje putovanja i jedinstvenih iskustava.

Tekst M.R.

Fotografije

Organizacija i koncept: Lepor weddings

Dizajn i cvjetna dekoracija: Lepor weddings

Šator i oprema: Ghia staff

Rasvjeta: Dboki sound & light

Foto i video: Lukart wedding photography

Catering: Olea catering

Vjenčanica: Vjenčanice Biba

MUA: Helena Šoljan

Modeli: Iva Restović, Luka Sinković

Sve za vaše vjenčanje