Boho nijanse ostaju top trend i u 2021. jer svijet vjenčanja sve se više okreće u smjeru održivosti, ekologije i brige za okoliš. Uz sve to ove su boje i razlog za čarobni dizajn i vašeg vjenčanja!

Zemljani tonovi, blush, taupe, dusty rose, boja bjelokosti – savršen su odabir i za vjenčanja 2021., ona kojima se iskreno veselimo. Preporuke svjetskih dizajnera su da u ove boje odjenete svoje pozivnice, dekoracije, cvijeće – uz savjet da birate različite teksture a sve kako bi postigli ugodan ali vrlo chic dojam. Ova se paleta boja voli kroz cijelu godinu, pampas, dehidrirano cvijeće, bilje i zelenilo i dalje su must have detalj, a važno je istaknti kako kroz ovu paletu boja mladenci nastoje ukazati i koliko im je važan pojam organic vjenčanja, održivosti i brige za okoliš. A kako bi postigli puni efekt savjet je da odabirom mjesta vjenčanja, teme i estetskih elemenata oblikujete vizualno impresivan prostor i temu u kojoj će vladati slojevitost i igra različitih tekstura i materijala. Velvet, svila, umjetno krzno, detalji od drveta ali i sjajni metalik elementi važni su za postizanje željenog dojma. Ova kombinacija voli i kontrasne tamnije detalje, one u boji zemlje, čokolade i crnoj boji što ovom stili pruža sofisticirani, nešto formalniji dojam.

A koliko je ova kombinacija impresivna potvrdili smo i na nedavnom predstavljanju novog projekta i prostora za vjenčanja STUDIO wedding & events.

 

TESKT Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Martina Škrobot Photography

Sve za vaše vjenčanje