Krajem rujna 2020. slavna anđelica Jasmine Tookes privukla je pažnju javnosti zarukama iznenađenja, a da je vjenčanje blizu potvrđuje nezaboravni  provod buduće mladenke i prijateljica i to u čarobnom Dubrovniku

Da ljubav nije otkazana potvrđuju nam čarobne priče kako o zarukama tako i o vjenčanjima usred pandemije, a posebno vesele priče iz svijeta slavnih. A priča o tome kako jedna od najljepših maneknki svijeta je za svoju djevojačku odabrala putovanje u čarobni Dubrovnik i to u društvu Josephine Skriver, Shanina Shaik, Sara Sampaio, Kelysey Merritt i Lais Ribiero je očaravajuća. Djevojke već par dana uživaju na jugu Hrvatske, a mlada se pohvalila i da su za njih organizirali ‘tajnu večeru’ na s pogledom na Dubrovnik!

Jasmine se uskoro udaje za Juana Davida Borrera, osnivača platforme Snapchat, s kojim se zaručila u rujnu 2020. i to na čarobnoj lokaciji u državi Utah, usred prirode uz posluženi šampanjac i male zalogaje, a izlet je posato onaj za pamćenje kada je Borrero  postavio pitanje nad pitanjima ‘Will you marry me?’ na koje je ona odgvorila Da! Na prstu je zasjajio impresivni prsten od 18 karatnog zlata s raskošnim 7 karatnim dijamantnom ovalnog reza.

A gdje će se i kada održati vjenčanje? Kako se čini u kolovozu, dok je lokacija još tajna.

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Instagram, Profimedia

Sve za vaše vjenčanje