Elegantno uređen salon Studija Marcela smješten u jednom od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj – u Rixos Premium Dubrovnik, otvorio je svoja vrata! Na svečanom otvorenu uzvanike su dočekali Jadranka Pezo, vlasnica lanca frizerskih salona Studio Marcela i direktor hotela Ayhan Basci. Uzvanici su uz riječi i koktel doborodšlice uživali u izuzetno uređenom prostoru Studija Marcela, te u druženju s poznatim licima kojima je i inače adresa jednog od šest salona nezaobilazna stanica.
Vlasnica Studia Marcela Jadranka Pezo s mssicama Ivanom Delač i Ninom Slamić
Nina Slamić, Ayhan Basci, Jadranka Pezo, Ivana Delač i Antonija Gogić
Nina Gudeljević, Davor Garić, Ivana Delač, Antonija Gogić
Kao zaštitna lica iz Zagreba su doputovale Antonija Gogić, Nina Slamić Gudeljević i Ivana Delač a missice s dubrovačkom adresom Ivana Gržetić Vlahov i Shanaelle Petty uživale su u predstavljanju trendova u frizurama za sezonu jesen/zima 2021 koje su predstavile
dubrovačke manekenke Zrinka Čorić, sestre Suzana i Valentina Violić, Gabi Bulat i Paula Pušić noseci haljine popularnog modnog dvojca ELFS.
Program je vodio Davor Garić a viđena su i neka dubrovačka lica poput dizajnerice Andree Zvono.
Ivan Tandarić, vlasnica Studia Marcela Jadranka Pezo i Aleksandar Šekuljica
06.07.2021., Hotel Rixos, Dubrovnik – Frizerski salon Marcela otvoren u Dubrovniku.
Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Miss Universe Hrvatske Ivana Gržetić, Ivana Delač i Shanaelle Petty
Povjerenje stručnim rukama tima Studio Marcela inače već su pružile brojne hrvatske glumice među kojima su Sanja Vejnović, Ana Begić Tahiri, Ecija Ojdanić, Barbara Nola, Petra Dugandžić… a brojne su i buduće mladenke koje uz pomoć Studija Marcela ostvaruju svoje snove o savršenoj frizuri i na dan vjenčanja.
Miss Hrvatske Antonija Gogić i Nina Slamić
Direktor Rixosa Ayhan Basci s direktoricom Studia Marcela Jadrankom Pezo
Tekst Martina Rafaeli
Fotografije Grgo Jelavić, Pixsell za Studio Marcela

Sve za vaše vjenčanje