Vjerovali ili ne, svijet vjenčanja u zadnjih godinu dana doživljava jednu od najvećih promjena. Razlog za globalne promjene je pandemija a rezultat su nove forme koje i dalje bezrezervno slave ljubav. A kako bi se brže i bolje prilagodili, te vjenčanja učinili baš savršenim, važno je shvatiti i prihvatiti nove pojmove i trendove. Pa krenimo!

Sve se češće u medijima koji se bave vjenčanjima susrećemo i s brojnim novim pojmovima kroz koje se ukazuje na neka nova pravila, trendove i mogućnosti. Jer pandemija je snažno utjecala (i kakose čini tome nije kraj) na vjenčanja u svakom dijelu svijeta. Pa je tako jedan od vrlo zanimljivih pojmova engleski pojam “quality over quantity” ili u prijevodu “kvaliteta nad kvantitetom”. A značenje je jednostavno i vrlo praktično. U vjenčanjima koja se planiraju u 2021. pažnja će se poklanjati detaljima. Jer liste uzvanika će kako stoji i dalje biti male ili ograničenog broja uzvanika, čaki mogućnosti oko same proslave ne obećavaju ples do zore i bliske kontakte. Ali od ljubavi i vjenčanja se ne odustaje pa sve veći broj mladenaca prihvaća ograničenja ali ne odutajući od odabira onog najboljeg za njihov dan. Pa će naglasak biti na doživljaju, od odabira prostora, jelovnika, impresivnih dekoracija, rasvjete, glazbe. Planirani budžet se neće trošiti na nepotrebne detalje, mladenci će za svoj da i svoje uzvanike birati ono najbolje, u skladu sa svojim mogućnostima, osobnim stilom i željama.

Naš su prijedlog mjesta za proslavu vjenčanja ona koja spajaju najbolj eod stila, usluge, komfora i vrhunskog doživljaja. Rafinirana moda, glazba, savršena atmosfera i zadovoljstvo provođenja vremena s vama najvažnijim osobama. A čini se da se ono što se potiho priželjkivalo godinama sada i dešava, želja da vjenčanja budu intimna proslava po mjeri mladenaca.

Naravno, svima onima, koji žele velike i vesele proslave, želimo da što prije budu u mogućnosti iste i organizirati. Jer, osobnost prije svega!

 

Tekst M.R.

Fotografije Mihoci Studios

Sve za vaše vjenčanje