Pojam pop-up uglavnom vežemo na zanimljiv kratki događaj iz svijeta mode, ljepote i kulture, ali od nedavno sve je zanimljiviji i u svijetu vjenčanja

Pop-up je tip događaja koji se uglavnom organizira na ne tipičnim mjestima, lokacijama, ograničenog je vremena i privlači formom koja uključuje manji broj uzvanika, tematiku i formu druženja koje će se pamtiti. Sve to vrijedi i za definiciju pop-up vjenčanja, jednog od trendova koji su posebno ojačali u vrijeme pandemije, prvnestveno zbog epidemioloških mjera te želje mladenaca da ipak organiziraju vjenčanje. Uglavnom ovaj koncept podrazumijeva high-end elemente inspirirane osobnošću, a samo se vjenčanje planira kako bi kroz svaki segment ponudilo priliku za uživanje i nezaboravno druženje.

Gdje organizirati ovaj tip vjenčanja? Svako ne klasično mjesto je dobrodošlo, od prirodnih lokacija, do trendi barova, terasa restorana, kino dvorana, kazališta, vila… ali ne zaboravite, važan je i sadržaj, jer to je posebnost jedinstvenog, neponovljivog, pop-up vjenčanja!

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Mihoci Studios

Sve za vaše vjenčanje