W boutique vam omogoućuje da ispište svoju prvu zajedničku knjigu koja s vremenom neće izblijediti. U profinjenim uvezima od prave kože, pleksiglasa ili sofisticiranih materijala u raznim brojama, W boutique će fotografije vašeg vjenčanja sačuvati u trajne uspomene.
Fotoknjige iz W boutique kolekcije, oduševit će vas savršenim omjerom profinjenosti i luksuza. W GLAMOUR kolekcija dolazi u uvezu od crne ili bijele kože uz koju se mogu kombinirati i detalji od pleksiglasa. TRENDY COCKTAIL kolekcija sadrži fotoknjige s koricama od svilenkastog platna, predivne palete boja te detaljima izvedenim u foliotisak tehnici. Svaka fotoknjiga sadrži 60 elegantnih, mat plastificiranih stranica. Format knjiga biraju se ovisno o formatu fotografija.
Preporučamo vam da posjetite W boutiqueu te se upoznate s mogućnostima izrade fotoknjiga vjnačnja i odaberite onu koja će najbolje odgovarati vašem vjenčanju. Vjerujemo da ćete biti oudševljeni brojnim mogućnostima, kao i ponudom kolekcija. W boutique je definitivno najbolji čuvar uspomena!

Više informacija o W boutiqueu potražite na www.wboutique.hr te dogovorite posjet njihovom showroomu na Zavrtnici 17, u Zagrebu.

Sve za vaše vjenčanje