Iščekivana bajka, vjenčanje iz snova se i ostvarilo i to u Ekvadoru

Nakon zaruka iznenađenja, čarobnog djevojačkog putovanja Europom u sklopu kojeg je slavna Jasmine u društvu slavnih modela prijateljica posjetila i Hrvatsku, dogodilo se i najavljivano vjenčanje Viktorija Secreet anđelice te Juana Davida Borreroa, direktora međunarodnih tržišta Snapchata. Raskošno vjenčanje održalo se kako se i šuškalo u Ekvadoru, u glavnom gradu države Quitu, rodnoj zemlji mladoženje čiji je otac i potpredsjednik zemlje. Raskošno vjenčanje zaslužilo je i raskošne lokacije, pa ja tako par sklopio bračni savez u raskošnoj crkvi iz 16. stoljeća.

Brojni uzvanici na vjenčanje su doputovali sa svih strana svijeta a mladenku su posebno razveselile prijateljice, slavni modeli – Josephine Skriver, Shaninu Shaik, Lais Ribeiro, Saru Sampaio i Kelsey Merritt, s kojima se i provodila putujući Hrvatskom. A mladenka je za vjenčanje odabrala raskošnu vjenčanicu koju je za nju dizajnirao slavni Zuhair Murad, dizajner kojeg je za svoje vjenčanje poželjela još kada je prvi put prošetala pistom u njegovoj haljini. Jasmine je dizajneru poslala svoju viziju buduće vjenčanice s naglaskom kako želi romantičnu haljinu kakvu do tada još nije vidjela. Veo  od 4,5 metara, raskošna čipka, dijamantne naušnice – sve se stopilu u savršenu cjelinu. Mladoženja je odabrao Armanijevo odijelo, s naglaskom na vječnu modnu klasiku.

Zanimljivo je kako je na putu do oltara pažnju privuako ne samo par već i mladenkin psić Roguey koji je nosio prstene!

sama proslava, za koju se Jasmine preodjenula u haljinu boje mente brenda Amsale, se održala na hacijendi udaljenoj oko pola sata od grada gdje je sve bilo uređenu u stilu raskošnog vrta, ispunjeno cvijećem i svijećama, uz zvuke violina. A z abogatu trpezu bio j ezadužen chef Alejandro Chamorro koji je radio i u slavnoj Nomi a danas u Ekvadoru vodi jedan od najboljih restorana – Nuema.

U skladu s tradicijom i ovo je vjenčanje imalo svoj zabavni trenutak tzv. hora loca, u kojem su se mladenci i uzvanici maskirali u likove poput Aladina, Jasmine, Duha, anđela što je zabavi koja je trajala do ranih jutarnjih sati dalo na posebnosti.

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Instagram Jasmine Tookes

Sve za vaše vjenčanje