Bliži vam se godišnjica braka? I poželjeli ste malo slavlje? U inat pandemiji i otegotnim oklnostima? Čestitamo, jer bez obzira na okolnosti važno je slaviti velike i važne životne

Zato vam donosimo savjete kako ipak proslaviti godišnjicu braka, a isto tako i godišnjicu veze, zaruka i prvog poljupca. Korak po korak!

  1. Stvorite koncept proslave – planirati proslavu godišnjice stvar je sklada svih elemenata, svega što želite, o čemu sanjarite, postavljenih ciljeva i želje oko eventa. Što želite? Što ne želite? Budite jasni, neka vaša lista uključuje i vaša osobne ali i partnerove želje.
  2. Složno oko budžeta – ovisno o željama, planiranom broju ljudi, mjestu manje ili malo veće proslave vaše godišnjice, odredite vaš budžet. Razgovarajte o mogućnostima, uskladite ih s željama, te složno odlučite.
  3. Odaberite datum proslave – možda je vaša želja da godišnjicu obilježite upravo na originalan datum. Ali možda vas okolnosti poput pandemije i nametnutih mjera oko vezanih uz maksimalni dopušteni broj uzvanika natjeraju da razmislite o alternativnom datumu. Budite spremni na prilagođavanje ali ne odustajte od svojih želja.
  4. Razmislite i o organizatoru eventa – ukoliko ste za svoje vjenčanje koristili uslugu organizatora vjenčanja onda vam je zasigurno ideja organizatora bliska. Posebice ukoliko planirate proslavu za veći broj ljudi ili na lokaciji koja zahtijeva detaljnije planiranje. I odlučite se ukoliko planirate angažirati i druge suradnike.
  5. Detalji su važni – plan druženja, lista uzvanika, dekoracije, detalji kao što su cvijeće, hrana i slastice, glazba, neka dražesna iznenađenja, te posebice svečani outfit, sve se to može naći na vašoj listi želja i ne odustajte od onih detalja koji su vam važni.
  6. Uživajte! – ovo je i više nego važan detalj pri planiranju vašeg druženja, jer vi ste zvijezde dana, oni koji su zaslužni za ovu prigodu. Uživajte u svojoj proslavi bez obzira koliko je ona mala ili velika, u intimi vašeg doma ili na mjestu iz snova.

 

Tekst M.R.

Fotografije Unsplash / Priscilla Du Preez

Sve za vaše vjenčanje