Vaša najbolja prijateljica se udaje. Vaša je sreća neizmjerna. Ali. Vi ste single djevojka i niste sigurni kako će to biti da sama, bez dečka ili barem pratnje uživate na vjenčanju

Opustite se, mi znam da taj provod može biti nezaboravan, bez obzira što strepite od izrečenih i neizrečenih pitanja zašto niste u vezi, zašto i vi ne planirate vjenčanje, zašto ste sama… Vaš status veze nije i indikator vašeg zadovoljstva, sreće i brda dobrih želja koje ćete poželjeti mladencima, stoga, krenite s planom što ćete odjenuti, kakvu ćete frizuru odabrati i u kojim štiklama ćete plesati cijelu noć. A da bi vam malo olakšali one mikro sumnje i nevjericu donosimo savjete kako ih prebroditi. I poručujemo – go girl!

Ipak pitajte za +1

Možda nemate dečka ali imate divnog prijatelja? Ukoliko imate želju povesti vama dragu osobu na vjenčanje pitajte buduće maldence dovoljno na vrijeme da li možete pozvati jednu osobu u vašoj pratnji. Ukoliko iskrsne problem oko planiranog broja sjedećih mjesta ili slično, pa vi na vjenčanje ipake morate poći sama, vi s dotičnom osobom dogovorite online “pratnju”, mogućnost komuniciranja fotografijama, zabavnim video uratcima i porukama. Zabava i podrška neće izostati, a vi nećete biti sama.

Budite otvoreni

Nepoznato društvo ne mora biti prepreka već prilika za upoznavanje i ugodno druženje. Upoznajte se, nazdravite netom vjenčanom paru, plešite i družite se bez obaveza, a ukoliko niste od druženja pružite podršku i svoje dobre osjećaje stojeći i malo postrani. Prilagodite se i uživajte. I ne zaboravite omiljeni koktel liječi raznorazne sramežljivosti. Živjeli!

Samo najbolje za vas

Posvetite si posebnu pažnju u pripremama za dan vjenčanja. Manikura, pedikura, savršena frizura i šmnika… budite u svom najboljem izdanju. Razlog? Zadovoljstvo izgledom odličan je motivacija i za good mood!

Pripremite se

Prije samog vjenčanja porazgovarajte s prijateljicom mladenkom o tome tko će sve biti na vjenčanju, za kojim ćete stolom i u čijem društvu slaviti njihov dan. Pitajte što je na meniju i kakvu zabavu planiraju. Sve su to važni detalji koji su potrebni da se zabavi pridružite bez nedoumica. A za stolom i u novom društvu predstavite se, pružite priliku i drugima da se opuste te da se povežete u ugodnoj atmosferi. Uvijek odlične teme razgovora su one naravno o – mladencima.

Uživajte

I to u malim stvarima. Sreći mladenaca, odličnoj lokaciji, savršenom DJ-u, baru s savršenim gin-tonikom, prilici za nova poznanstva, lovu na vjenčani buket… jer život single djevojke je lijep!

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Analise Benevides, Omar Lopez / Unsplash

Sve za vaše vjenčanje