Vjenčana moda se vraća u velikom stilu a najbolja pozivnica za pogled u modnu bridal budućnost je skorašnja gala revija

Slavni tjedan vjenčane mode, onaj u Barceloni, godinama je mjesto susreta najboljih brendova i dizajnera vjenčane mode, mjesto u kojem se velika pažnja ukazuje upravo europskim imenima ali i koje iz godine u godinu postaje nezaobilazna adresa za bridal haute couture dizajnerske kuće. I dok se prošle godine zbog pandemije event održao u novim uvjetima s naglaskom na digitalno praćenje revija i promocija, ove se godine još nije održao. Ali da se sprema nešto veliko otkriveno je ovih dana kada su orgnizatori i službeno najavili BBFW GALA 2021 reviju, internacionalni show koji će na jednom mjestu opet okupiti vodeće brendove te tako pružiti tako potreban boost kreativnosti, mode i poslovanja.
Posebno važan dio najave je i taj kojim se ukazuje da će BBFW GALA biti usmjeren i na rad organizacije Save the Children koja podržava projekt Stop Child Marriage, projekt koji diljem svijeta želi postići promjenu pri i dalje prisutnim vjenčanjima malodobnih djevojčica.
Event će kako stoji u najavi, biti dostupan uživo ali i na digitalnim kanalima, a upravo j eto prošle godine omogućilo brojnim gledateljima da uživaju u vizijama vjenčane mode “uživo” što je od velike važnosti za industriju vjenčanja ali i buduće mladenke diljem svijeta.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografija BBFW

Sve za vaše vjenčanje