Vrijeme je za čestitke jer za ovim je parom prva godina braka sklopljenog usred pandemije u srpnju 2020. daleko od očiju javnosti i planova o velikom vjenčanju, i baš zato ovo je vjenčanje za pamćenje

Ovaj je par poznat po držanju podalje od javnosti još od početka ljubavne veze u jesen 2018., ali svojim su kako zarukama u rujnu 2019. tako i najave vjenčanja privukli pažnju što je bilo posebno lijepo u trenucima odgode planiranog velikog royal vjenčanja te odlukom za malo, intimno vjenčanje održano 17. srpnja 2020. godine koje je postalo jedno od onih za pamćenje. Oduševili su kako mjestom vjenčanja u The Chapel Royal u sklopu St. James’s Palace, te privatnom proslavom (na otvorenom) u vrtovima Buckinghamske palače uz posebno odobrenje same kraljice Elizabete, tako i vjenčanicom! Vintage haljina s potpisom Normana Hartnella, urešena dijamantima i s vrlo trendi puf rukavima – haljina je koja ima priču. Jer haljina je u ovom vjenčanju ono “nešto staro” jer pripada kraljici Elizabeti, princezinoj baki, koja je haljinu nosila u 60′. Posebnu pažnju privukla je i tijara u savršenom spoju s haljinom ali i vrlo jednostavnom frizurom mladenke, jer to je veličanstvena tijara kraljice Mary, ista ona koju je kraljica Elizabeta nosila na svom vjenčanju! Odabir ove haljine svojevrsni je i znak iskrene pažnje i ljubavi unuke prema kraljici jer upravo je dizajner Norman Hartnell 1947. kreirao i vjenčanicu za vjenčanje kraljice s princom Philipom kao i vjenčanicu za princezu Maragaret, kraljičinu sestru.

Posebno su dirljive i fotografije sa samog vjenčanja na kojima je i princ Philip, nedavno preminuli suprug kraljice Elizabete te djed princeze Beatrice.

A Edoardo Mapelli Mozzi oduševio je posebn lijepom objavom koju je posvetio ljubavi i njihovom danu vjenčanja, stihovima E.E. Cummingsa: “I carry your heart with me (i carry it in my heart) i am never without it (anywhere i go you go, my dear; and whatever is done by only me is your doing, my darling) i fear no fate (for you are my fate, my sweet) i want no world (for beautiful you are my world, my true) and it’s you are whatever a moon has always meant and whatever a sun will always sing is you.”

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje