Novi broj ekskluzivno donosi dirljive fotografije najvažnijeg dana ponosnih majki. Mali nasljednici Ane Brdarić Boljat, Marijane Batinić i Ive Šarić napravili su veliki životni korak i krenuli u prvi razred osnovne škole. Kako je protekao prvi dan i kako su se svi snašli u novim ulogama, pročitajte u Storyju

Doznajte kako je proteklo druženje omiljenog domaćeg chefa Davida Skoke sa svjetskom kulinarskom zvijezdom Gordonom Ramsayem! Samo za Story David otkriva kako su se slagali ispred i iza kamere tijekom snimanja serijala „Neistražene kuhinje“, koji će se prikazivati na kanalu National Geographic, koje je istarske gastronomske tajne otkrio Gordan Ramsay, što misli o tartufima i koji su njegovi iskreni dojmovi o Hrvatskoj.

Životne priče članova kraljevskih obitelji uvijek su intrigirale javnost. Doznajte tko je zapravo princ Harry, najtraženiji engleski buntovnik s razlogom! Samo u Storyju pogledajte kako je tekao razvoj od skandaloznog člana kraljevske obitelji do uzornog supruga i oca koji je riskirao sve te okrenuo novu životnu stranicu.

Rubrika Same chances by Story, čiji je cilj podizanje svijesti javnosti o ljudskim pravima, donosi priču mlade glumice u usponu. Upoznajte 18-godišnju Severinu Lajtman koja inspiraciju za glumu crpi iz vlastitih iskustava i diskriminacije odrastajući u romskom naselju u Međimurju. Vedra Severina prenosi poruke o jednakosti, mogućnostima i neprekidnoj motivaciji za uspjeh.

Pogledajte koji su sve celebrityji bili na Filmskom festivalu u Veneciji, zašto ne možemo zaboraviti vječnu Coco Chanel, što se nosi na zagrebačkim ulicama te kako biti u skladu s rujanskim modnim trendovima.

Odgovore na sva pitanja i pregršt dodatnih zanimljivih tema donosi novi broj Storyja! Potražite vaš omiljeni lifestyle tjednik u prodaji!

Sve za vaše vjenčanje