Od 3. do 5. prosinca 2021. sudjelujte na Sensa vikendu koji će se održati u Radisson Blu Resort & Spa***** u Splitu

Posebno iskustvo promjene, buđenja unutarnjih snaga i osnaživanja čeka vas od 3. do 5. prosinca na 24. Sensa vikendu u Splitu. Posvetite ovo vikend putovanje samo vama – pomoći će vam u uspostavljanju ravnoteže tijela i uma. Satovi vježbanja podsjetit će vas da ste mnogo snažniji nego što mislite, radionice koje u prvi plan stavljaju suptilnu, često zanemarenu žensku energiju, osvijestit će vas da upravo u njoj počiva autentičan rast, a radionice o emocijama potaknut će vas da se bolje i lakše nosite sa životnim izazovima. Nezaboravno iskustvo pružit će vam i boravak u Radisson Blu Resort & Spa***** u Splitu – jedinstvenom hotelu koji objedinjuje kvalitetnu ponudu za odmor i za poslovni turizam, pruža svojim gostima nezaboravna iskustva na posebnoj lokaciji – nadomak mora i plaža te samo tri kilometra od stare gradske jezgre.

Dobar osjećaj Sensa vikenda u Splitu donose vrhunski predavači i govornici. Upoznajte ih!

Sanja Tatalović, autorica seminara Lalita koji osnažuje i usmjerava žene na putu njihove potpune emancipacije, donosi radionice koje u prvi plan stavljaju žensku energiju. Od tema samopoštovanja preko važnosti seksualne energije u našem životu, njezina predavanja bude žar za životom i daju odgovore na mnoga pitanja, nesigurnosti i ponašanja koja nas koče da se prepustimo i živimo.

Sanja Tatalović

Mia Šoškić, face fitness trenerica i maser za lice održat će treninge s vježbama za jačanje preko 50 mišića lica i vrata u kombinaciji sa samomasažom i tehnikama opuštanja lica. Mia face fitness podučava posljednjih pet godina i prva je u Hrvatskoj pokrenula online face fitness treninge koje redovno održava od svibnja 2020.

Mia Šoškić

Žana Đogaš, certificirana učiteljica Dharma Yoge koja je naprednu obuku ‘Life Of A Yogi Teacher Training’ završila u Dharma Yoga Centru u New Yorku, s polaznicima će prakticirati drevne jogijske tehnike koje uklanjaju nečistoće iz tijela i uma, jačaju tjelesni i mentalni imunitet. Kroz prvi dio programa ‘Morning Dharma Flow’, pročišćavajućim Kriya tehnikama budit će probavnu vatru te polaznike upoznati s osnovnim položajima Dharma Yoge za zdravlje kralježnice. Drugi dio programa posvećen je tehnikama svjesnog disanja koje regeneriraju živčani sustav, tijelo obogaćuju kisikom i umiruju um.

Žana Đogaš
Teo Toula, fizioterapeut, osobni trener i magistar kineziologije već četiri godine djeluje u hotelu Radisson Blu Resort & Spa. Teo gleda na tijelo, um i duh kao cjelinu, a kroz holistički pristup fitnessu pokušava djelovati i riješiti zdravstvene probleme klijenata. Za polaznike Sensa vikenda pripremio je interesante radionice s energizirajućim vježbama koje utječu na kralježnicu i oslobađaju stres, a primjerene su svim dobnim skupinama. Za dodatnu relaksaciju naučit ćete vježbe disanja prema svjetski popularnoj Wim Hof metodi, kojom je moguće svjesno potaknuti i ojačati vastiti imunološki sistem.

Marijana Pašalić, na društvenim mrežama poznatija kao fit_with_mary, diplomirana je trenerica fitnessa i pilatesa s 24 godine iskustva u rekreaciji. Vlasnica je dva centra za rekreaciju Vitality u Splitu. Na njenoj prvoj radionici pod nazivom ‘Pravilna izvedba trbušnih vježbi’ naučite kako pravilnim disanjem i položajima tijela aktivirati dubinske trbušne mišiće i definirati ih u kratkom roku. Drugi sat posvetit će fat burning funkcionalnom pilatesu.

Marijana Pašalić

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi iznosi 1. 690,00 kn. Cijena aranžmana u jednokrevetnoj sobi uvećava se za 40%. Članovi Sensa kluba imaju pravo na 10% popusta.

ARANŽMAN UKLJUČUJE:
dva puna pansiona (doručak, ručak i večera)
predavanja i radionice stručnjaka na temu osobnog razvoja
satovi vježbanja i relaksacije
dar dobrodošlice
korištenje bazena i sauna (dodatan popust na tretmane u wellness centru samo za polaznike Sensa vikenda)
U cijenu su uključene sve radionice, healthy snack po dolasku te osvježenje tijekom predavanja i vježbi.
Rezervacije i informacije: sensa.story.hr, sensa@adriamedia.hr ili 091 6500 724
PODACI ZA UPLATU:
Primatelj: Adria Media Zagreb d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, 10 000 Zagreb
Svrha: SENSA VIKEND
Poziv na broj: ASE214803
IBAN: HR 5524020061100813723

Potvrdu o uplati (možete snimiti pametnim telefonom) i osobne podatke pošaljite na mail adresu sensa@adriamedia.hr:
OSOBNI PODACI:
Ime i prezime:
Ulica i kućni broj:
Poštanski broj i mjesto:
E-mail adresa:
Mobitel / telefon:
Napomena (obavezno navesti) želite li dvokrevetnu sobu ili jednokrevetnu sobu (nužna nadoplata).
*Prikupljeni podaci koristit će se isključivo u svrhu organizacije SENSA VIKENDA.
*Organizator projekta SENSA VIKENDA zadržava pravo izmjena u programu.

Sve za vaše vjenčanje