Happily ever after… Koliko ste puta dosad čuli ove riječi?

Savršena fraza za kraj ljubavnih filmova i bajki, riječi koje se izgovaraju dok se svjetla pozornice vjenčanja gase, a netom vjenčani par čini prve korake u bračnom životu. Danas su to riječi koje smo u godini za nama poželjeli izreći više i glasnije nego ikada prije te iskreno i od srca poželjeti svako dobro mladencima. Jer gorka istina ukazuje na to da je u 2020. odgođeno (i otkazano) više od 65 posto planiranih vjenčanja. Koliko je to parova, datuma, vjenčanica, pjesama za prvi ples, popisa uzvanika, lokacija, zagrljaja, suza sretnica…

Ali ljubav nije i nikada neće biti otkazana! Svijet vjenčanja u 2020. učio je zajedno s onim parovima koji su u inat svemu odlučili reći da, možda u potpuno neplaniranom izdanju, ali pokazujući da ljubav uvijek pronađe put. Upravo je taj put zacrtao godinu pred nama, od ideje mini ceremonija, ali nezaboravnih proslava, trendi elopementa, održivih i vintage vjenčanja, novih modnih vizija, uživanja u mini govorima u krugu najdražih uzvanika pa sve do ideje Marry now party later.

 

Sve je poslužilo i kao inspiracija za teme u novom broju Story vjenčanja, magazina s iskutvom od 25 godina kontinuiranog izlaženja, teme na kojima su vrijedno radili profesionalci kojima je 2020. oduzela priliku da zajedno s mladencima ispričaju njihove priče, ali potaknula ih je da visokom estetikom i kreativnošću predstave svoje vizije budućih vjenčanja, jer ljubav nije otkazana.

Modni i beauty trendovi, stvarna vjenčanja I vjenčanja slavnih (da, i u 2020. je bilo divnih priča), priče o hrvatskim destinacijama iz snova (ne jednoj od njih je nastala i ova divna naslovnica), te neodljive teme iz svijeta dizajna poručuju Let’s sparkle!

 

Nova doza ljubavi prema svijetu vjenčanja očekuje vas na kioscima, ali za sve vas koji živite održivost i volite priče na ekranima, poyivamo da potražite novi broj Story vjenčanja na www.magzter.com.

Identičan sadržaj i jednaka kvaliteta čekaju vas i u papirnatoj i digitalnoj verziji.

Odabir je vaš!

 

Naslovnica / fotografija Martina Škrobot Photography

Model Elena Dizdar za Adriatic weddings & events / showROOM design & events

 

Sve za vaše vjenčanje