Novi Story donosi kupone za jesenski shopping s vrtoglavim popustima u trgovinama diljem Hrvatske! Ne propustite najpovoljniju kupnju od 13. do 19. listopada uz 30% popusta, a uz PBZ CARD Premium Visa karticu ostvarite dodatne pogodnosti – 40% popusta u subotu, 16. listopada

S dolaskom jeseni stiže i novi Story Shopping Fest! Samo u časopisu Story od srijede, 13. listopada, potražite shopping kupone i ostvarite popuste do čak 40% prilikom kupnje u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske. U suradnji s partnerima – PBZ Card i Premium Visa – časopis Story donosi raskošne kupone za kupnju s popustima i do visokih 40 posto u preko 500 trgovina diljem Hrvatske! Story s kuponima na dar potražite od 13. listopada na svim kioscima.

U svijetu modnih trendova, uz lifestyle tjednik Story! Uz Storyeve kupone za još pristupačniju kupnju obnovite garderobu komadima iz kolekcija poznatih brendova te spremno uđite u novu sezonu slojevitog odijevanja. Na vama je da odaberete artikle iz bogate ponude Story Shopping Festa kojima ćete upotpuniti outfit za hladniju sezonu i začiniti jedinstven stil, i to po posebnim popustima do čak 40%! Story kuponi s popustima su iskoristivi od 13. do 19. listopada i donose popust od 30% u preko 500 trgovina diljem Hrvatske.

PLUS! Samo u subotu, 16. listopada, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Uz to, u subotu, 16. listopada očekuje vas i Story Pink Fest – zabavno-edukativno događanje tjednika Story u suradnji s Udrugom P.I.N.K.-life u povodu obilježavanja mjeseca borbe protiv raka dojke. Manifestacija će se održati na Trgu Petra Preradovića u Zagrebu, od 10 do 14 sati.

Ne propustite Story Shopping Fest – potražite Story sa shopping kuponima na dar, od srijede, 13. listopada 2021. godine! Story kupone s popustima za kupovinu možete iskoristiti u ovim trgovinama na području Republike Hrvatske:

Sport Vision

Extra Sports

Buzz

Argentum

Undercolors of Benetton

Sisley

Models Fashion Store

Champion

The North Face

ZAKS

Image Haddad

United Colors of Benetton

OVS Outlet

Ghetaldus Optika

Optotim Poliklinika

Kruna Mode (Billa Bong / Garcia / Element / Kaporal Jeans)

Jadran čarape

Yamamay

Le Chic

KOKO Kids Store

Picard

Ciciban

United Colors of Benetton

Perfecta Dreams

Diva Concept Store

Alizée

Lapidarium Croatian Author Jewelry

Imperial Naf Naf

Adidas

Galeb

Triumph

Skiny

Gerry Weber

Nord

Top Sport

Naš dom

Betty Barclay

Centra / Centra mini / Moderato

Camel Active

Tosca Blu

Optika Hrast

#story #storyhr #storyshoppingfest #pbzcard #premiumvisa

Sve za vaše vjenčanje