U novom broju omiljenog magazina Story očekuju vas raznovrsne uzbudljive teme

Upoznajte lice s naslovnice, glumicu Petru Svrtan. U ekskluzivnom intervjuu doznajte kako se glumica snašla u ulozi moderne Dorothy u novoj predstavi ZKM-a „Čarobnjak iz Oza“ pod redateljskom palice Saše Broz. Glumica govori o izazovima u predstavi, ali i u privatnom životu, kako se boriti s poremećajem prehrane te kako zavoljeti sebe i živjeti život punim plućima.

Doznajte detalje iz zanimljivog života glumice Jade Pinkett Smith, supruge popularnog glumca Willa Smitha. Samo u Storyju pročitajte o njezinoj buntovnoj mladosti, usponima i padovima, ovisnosti, nevjeri i Scijentološkoj crkvi te doznajte zašto Jada slovi kao jedna od najhrabrijih žena Hollywooda.

Inicijativa Same Chances by Story pod krilaticom „Svatko ima pravo na jednaku priliku!“ donosi priču Tomislava Levaka, mladog informatičara i predsjednika udruge oboljelih od smrtonosne bolesti, cistične fibroze. Hrabri Tomislav osvrće se na važnost nove odluke Povjerenstva za lijekove, približava pojedinosti i specifičnost bolesti te govori o svojoj motivaciji, psihičkoj snazi i važnosti ljudskog duha.

MTV dodjela videoglazbenih nagrada gledatelje nikad ne ostavlja ravnodušnima, a Story donosi detaljnu fotoreportažu. Pogledajte koje su sve svjetske zvijezde bile prisutne te kakve su ih ekstravagantne i pomalo nespojive modne kombinacije krasile. Doznajte kako je završio spektakularan Venecijanski filmski festival. Inspirirajte se novim fashion i beauty trendovima koji nas uvode u jesensko razdoblje i pogledajte što nose modni insajderi na ulicama glavnoga grada.

Iznenadite se brojnim zanimljivim celebrity i lifestyle temama koje vas očekuju u novom broju. Potražite novi Story u prodaji!

Sve za vaše vjenčanje