Na svim kioscima čeka vas novi broj magazina Sensa

Mjesec rujan u znaku je promjene, razvoja i svježih uzbuđenja. Nova sezona uz sebe donosi i nove izazove. Neka rujanska Sensa bude vaša inspiracija, pronađite, osvjestite i koristite vaše snage, prepustite se vanjskim i unutarnjim promjenama. Za nove Sensa pretplatnike pripremljen je vrijedan dar! Sensa i Oktalpharma daruju dermakozmetičku liniju proizvoda A-derma.

Vrijedan paket sastoji se od A-DERMA Dermalibour + obnavljajuća CICA- krema. Prirodna umirujuća krema namjenjena je svima, ne sadrži parfeme, konzervanse i mineralna ulja te je veganske formule. U paketu dolazi i A-DERMA Exomega Control emolijentna krema namjenjena svakodnevnoj njezi suhe i vrlosuhe kože. Trenutačno umiruje i kontrolira osjećaj nadraženosti uzrokovan suhoćom, a njena prirodna sterilna formula, bez konzervansa i mirisa, može se koristiti od rođenja. Možete naći i kremu inovativnog koncepta koja daje odgovor na štetno djelovanje sunca – A-DERMA Protect nevidljiv fluid SPF 50+. Revolucionarna krema ojačava funkciju barijere kože, čuva stanice od oštećenja s antioksidativnim učinkom.

Ne propustite novi broj Sense na svim kioscima i prodajnim mjestima, a u nastavku pročitajte uvodnik glavne urednice Izabele Vrtar, o temama koje vas u njemu očekuju.

Leptir

‘U zraku je dah promjene, onaj koji ćutimo s novom sezonom. Novi izazovi, nova uzbuđenja, kao da prvi put prolazimo inicijaciju u drugačije i svježe, neotkriveno i svemoguće. Koliko god nas prizivala svojim slatkim zovom, obećavala nam do od sada možemo biti slobodniji, autentičniji, snažniji, promjena sa sobom za mnoge nosi strah, nesigurnost i, nerijetko, grčevito „držanje“ za status quo.

Za većinu, ona nije laka. Čak i kada sa sobom nosi obećanje boljeg, rijetki od nas spremni su mijenjati utabane i zaglavljene postavke koje na kraju dana poznajemo kao „naše“.

Ovaj broj posvetili smo vanjskim i unutarnjim promjenama, onima koje od nas očekuju novonastale situacije na koje možemo utjecati svojom prilagodbom i drugačijim pogledom na stvari te one čiji zov tinja u nama samima. Prilagodba, otpornost i akcija temelji su kvalitetnog nošenja s promjenama. Krutost, odbijanje koncepta prolaznosti i promjenjivosti pritom nas vodi u daljnje nezadovoljstvo.

Fascinantna životna priča Glennon Doyle, autorice svjetske uspješnice Neukroćena, jedan je od onih scenarija za koji znamo reći da bi činio neuvjerljiv film. Toliko traume, prevrata i „guranja“ prema onome što je prepoznala kao svoju istinu, Glennon je, napokon, u četrdesetim godinama života donijelo mir i razumijevanje onoga „što je to što ona zapravo želi“. Čitajući njezinu knjigu i pripremajući se za intervju, pomislila sam koliko mnogo (skrivene) patnje svi mi nosimo u sebi. Gomilamo je i prihvaćamo kao zadanost.

Sve za vaše vjenčanje