Scene sa snimanja filma House of Gucci u kojima je slavna Lady Gaga prošetala u vjenčanici odjek su nostalgije prošlih vremena

Pojam nostalgije sve je popularniji u brojnim aspketima življenja. Ali ne kao ideja žaljenja za prošlim, idealnijim, zdravijim i jednostavnijim vremenima, već kao stil koji upravo iz tih vremena crpi inspiraciju koja će oblikovati naša budućnost. Ta inspiracija vrijedi i za svijet vjenčanja bez obzira koliko nam se vjenčanja sedamdesetih i osamdesetih dopadaju.

A scene sa snimanja filma House of Gucci u kojima je Lady Gaga odjevena u vjenčanicu divan su throwback u sedamdesete, jer  1973. se i dogodilo vjenčanje Patrizie Reggiani i Maurizia Guccija. Odjevena u haljinu A kroja, srcolikog izreza, dugih rukava te cvjetnih motiva te zaogrnuta raskošnim velom podsjetila je koliko je vjenčana moda postojana. Jer svi ti elementi nose se i danas, u nekim novim, osvježenim dizajnerskim vizijama.

Uz Lady Gagu još je jednom zablistao Adam Driver koji glumi slavnog Maurizia Guccija i koji je za vjenčanje odjenuo elegantno odijelo koje se u potpunosti uklapa u Gucci viziju mode 2021.

A za istaknuti je nostalgični cvjetni stil i vjenčnani buket u formi mini slapa oblikovan od orhideja i plumosusa. Tako retro!

Ovo je samo još jedna od scena koja ovaj film stavlja visoko na listu iščekivanih filmskih uradaka, zar ne?!

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje