Trk na kioske jer novi Cosmopolitan donosi darove svim čitateljima! I to ne jedan, ne dva, već tri poklona – make up poslastice by essence! Potražite novi broj s darovima od 19. prosinca na svim kioscima

U Cosmopolitanu znaju koliko je ova godina svima bila teška i kako nam svima treba optimizma, pozitivnih misli i razloga za osmijeh. U duhu toga, novi Cosmo za sve je čitatelje pripremio fantastične essence make-up poslastice. Ruževi, sjajila za usne, sjenila, puderi, olovke za oči, lakovi za nokte by essence – čekaju vas na kioscima kao pokloni uz novi Cosmo. I kao i uvijek, pregršt zanimljivih tema.

Chloe x Halle. Za njihovom je glazbom poludjela čak i Beyonce koja im je postala mentorica, jedne su od rijetkih zvijezda koje imaju potpunu kontrolu nad svojim karijerama, a uz to su 2020. iskoristile za lansiranje jednog od najkreativnijih projekata ikad viđenih, i sve to su odradile s puno stila.

Planovi za 2021. 2020. smo nerijetko nazivali neizvjesnom, no, kako zasad stvari stoje, ni 2021. nam na prvi pogled ne djeluje ništa izvjesnijom. Ipak, volimo gledati prema budućnosti u pozitivnom duhu pa smo tako složili listu poprilično skromnih planova za koje ćemo biti najsretniji ako se svi redom ostvare.

(Ponovni) život s roditeljima. Što kada te pandemija i ekonomska kriza natjeraju na povratak u roditeljsko gnijezdo? Možda ćeš spavati u svojoj dječjoj sobi, ali je ključno da roditeljima daš do znanja da si odrasla. I da i jedni i drugi shvaćate kako to što vam je potrebna mala financijska injekcija ne znači da ste luzer.

Muke po grudnjacima. Možda ove godine nećete imati priliku iznositi svaku svečanu toaletu koja visi u vašem ormaru (ili još uvijek u dućanu čekajući da ju dovedete doma), ali to ne znači da ne zaslužujete srediti se barem koji put, pa makar samo za sebe i svoju girl gang sa Zooma. Pronašli smo savršene modele grudnjaka i umetaka i za najzahtjevnije haljine!

Budućnost poslova. Zašto sve više mladih nakon 2020. traži nekretnine u ruralni(ji)m dijelovima? Hoćemo li se ikada vratiti u urede? Što je definicija ambicioznosti u novom normalnom i hoćemo li svi u budućnosti raditi u kombinezonima od flanela, raščupane kose, s čašom džina kraj sebe?

Jezici ljubavi. Što kada se svaki razgovor između vas i njega pretvori u sapunicu u kojoj on priča španjolski, a vi turski? Zašto uporno imate osjećaj da jedno drugoga ne razumijete i kako postati ljubavni poliglot.

NSFW. Svi znamo što ova četiri slova znače, a u novom broju serviramo vam odgovore na sva NSFW pitanja koja su vam ikad pala na pamet. A budući da vrlo vjerojatno radite od kuće, ne morate brinuti hoće li vas itko uhvatiti u proučavanju ove teme.

Horoskop. Što nositi, koga voljeti i što očekivati u novoj godini? Donosimo vam veliki astro vodič s odgovorima na sva vaša pitanja.

Normalni ljudi. Ono što je prije nekoliko godina bila trilogija ‘Pedeset nijansi sive’, danas je ‘Normalni ljudi’. Fenomen o kojem se ne prestaje pričati zahvaljujući knjizi autorice Sally Rooney (btw, hrvatski je prijevod napokon stigao na police knjižara) prema kojoj je snimljena i istoimena serija. Lajkamo, jako!

Serije koje zaslužuju vaše vrijeme. Znamo da ćete sljedeće tjedne i mjesece (ili barem njihov dobar dio) provesti uz streaming servise. Baš zato smo se potrudili sastaviti listu svih serija vrijednih gledanja kako ne biste po tridesetosmi put kretali gledati onu jednu te istu omiljenu. Jer ako je 2020. izbacila išta dobroga, onda je to jedna lijepa, velika hrpa odličnih naslova.

Stoga potražite novi Cosmopolitan s čak tri make up dara by essence, za sve čitatelje! Ruževi, sjajila za usne, sjenila, puderi, olovke za oči, lakovi za nokte by essence – čekaju vas na kioscima kao pokloni uz novi Cosmo, i to od 19. prosinca!

#cosmohrvatska #cosmopartyissue #cosmoprint #cosmodigital #essencecosmetics #makebeautyfun #pinkandproud

Sve za vaše vjenčanje