Vjerovali ili ne, ova je fotografija u manje od 12 sati skupila više od šest milijuna lajkova, a osim brojnih rođendanskih čestitiki obožavatelji su pokazali koliko im je upravo ova jedna fotka draga

Latino diva Jennifer Lopez u subotu je proslavila 52. rođendan! Tim povodom objavila je nekoliko fotografija, a jedna je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama. Iako je prije nekoliko mjeseci potvrdila vezu s bivšim partnerom, glumcem Ben Affleckom, zaljubljeni par u virtualnom svijetu se nije oglašavao. Sve do sada, i to u velikom stilu! Fotografija je u manje od 12 sati skupila vrtoglavih šest milijuna lajkova, a vjerni obožavatelji ‘zatrpali’ su objavu pozitivnim komentarima.

‘Najljepši par na svijetu. Napokon sam i ovo dočekala. Koliko im se na licu vidi da su sretni i zaljubljeni’, pisali su vidno uzbuđeni pratitelji na društvenim mrežama. Među komentarima obožavatelja, čestitkama se pridružila najpoznatija starleta na svijetu, Kim Kardashian koja je ispod objave ostavila srce i s tim pokazala kako podržava njihovu novo – staru ljubav. Podsjećamo, Affleck i Lopez upoznali su se na snimanju filma ‘Gigli’ 2002. godine i tada je među njima zaiskrilo. Mjesecima kasnije njihova je ljubav procvjetala do te mjere da se par uskoro odlučio zaručiti. Ben je za te zaruke dao izraditi poseban prsten od ružičastog dijamanta, vrlo rijetkog i skupocjenog kamena. Planirali su se vjenčati u rujnu 2003. godine, ali pred vjenčanje su se odlučili razdvojiti. Kada je već bilo jasno da odnos nje i Rodrigueza neće preživjeti, pojavili su se i navodi da je Affleck slao Jennifer ljubavna pisma dok je snimala film u Dominikanskoj Republici.

A gdje je zvijezda proslavila rođendan? Fotografije otkrivaju da se proslava dogodila u Francuskoj, u luksuznom odredištu St.Tropez u jednom od najluksuznijih restorana L´ OPÉRA čiji dizajn potpisuje slavni umjetnik Philippe Shangti, u društvu prijatelja. A seriju zagrljaja iz svijeta Bennifer 2.0 još zanimljivijom čine i najnovije fotografije!

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Instagram, Profimedia

Sve za vaše vjenčanje