Manje je važno da li je planirana ceremonija civilnog ili vjerskog kataktera, jer to je dio osobnosti i odluke svakog para, ali vežano je ne zaboraviti da je ceremonija vjenčanja najčarobniji dio dana vjenčanja od kojeg počinje i sve drugo. Zato, neka i vaš fokus bude ceremonija

Trenutak sklapanja braka, cvilinog, vjerskog, manje ili više formalnog, bio je i ostaje najvažnijim trenutkom dana vjenčanja. Jer tim činom par postaje bračni par, tim činom postoji i razlog za čestitke, veselje i zabavu. I dok se velika pažnja do nedavno ulagala u samu proslavu danas se parovi sve snažnije okreću upravo ceremoniji, s željom da uživaju u svakom trenutku, kako kroz klasične forme tako i kroz osobne detalje, zavjete, riječi, odabir glazbe… jer fokus je dvoje, na par, na čin vjenčanja. Zato oduševljavaju brojni primjeri upravo same ceremonije vjenčanja koja se uz klasične adrese preselila na otvoreno, u gradske muzeje, na livade, rijeke, jezera… na mjesta koja mladenci doživljavaju kao svoja, mjesta na kojima žele započeti svoju bračnu zajednicu.

Razmislite o detaljima kojima bi voljeli dati na posebnosti samog čina vjenčanja, jer ceremonija je čini se važnija od slavlja i bračnih putovanja!

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Mihoci Studios

 

Sve za vaše vjenčanje