Ne, ovo nije tečaj, ovo nije samo radionica, ovo je top wedding retreat sezone i to s 5*

Zakoračili smo u sezonu vjenčanja u kojoj vjenčanja nema. Barem ne onih klasičnih. Ali zakoračili smo u sezonu u kojoj se svim zaljubljenicima te profesionalcima iz svijeta vjenčane fotografije nudi savršena poslatica. Studio Mihoci, brend iza kojeg svojim isksutvom, stilom te izuzetnom osobnošću stoje Ena i David Mihoci, predstavlja projekt sezone, Photography & Videography Workshop! Kako i oni sami ističu, to neće biti klasični događaj već onaj s 5*, događaj koji će kroz dva aktivna dana te formu Masterclass Workshop + Real Live PhotoVideo Shoot objediniti brojne foto i video segmente destinacijskih vjenčanja te iskustva profesionalaca iz industrije vjenčanja.

A koliko je njihov rad prepoznatljiv, autentičan te onaj s pričom potvrđuju i godine izuzetne suradnje Mihoci Studios s projektom Story vjenčanja, gdje kroz vrhunsku fotografiju i inspirativne tekstove svakoj novoj generaciji kako mladenaca tako i profesionalaca dočaravamo koliko je vjenčana fotografija važna.

Ovo prigoda koja se ne propušta, stoga pridružite se i vi. Više o samomom događaju koji je planiran 17. i 18. svibnja na čarobnoj lokaciji San Canzian u Istri otkrijte ovdje.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Mihoci Studios

Sve za vaše vjenčanje