Nakon dugih mjeseci odgode napokon se dogodilo i ovo vjenčanje, i to na jugu Francuske u krugu prijatelja i obitelji

Mlađi brat Kate Middleton, karizmatični James Middleton oženio je dugogodišnju djevojkui zaručnicu Alizee Thevenet. Vjenčanje, koje se zbog uvjeta izazvanih pandemijom odgađalo čak dva puta napokon se dogodilo i to kako je par od samog početla i priželjkivao – na Azurnoj obali, u francuskom selu Bormes-les-Mimosas, u krugu obitelji i bliskih prijatelja. O vjenčanju se saznalo objavom Jamesa Middletona na Instagramu u kojoj je i otkrio da je izrekao ‘da’ svojoj zaručnici, 32-godišnjoj financijskoj stručnjakinji Alizee Thevenet, a samoj ceremoniji prisustvovali su Kate i princ William, te Jamesova druga sestra Pippa Middleton te njezin suprug James Matthews.

‘Jučer sam oženio ljubav svog života okružen obitelji, prijateljima i naravno nekoliko pasa u prekrasnom selu Bormes-les-Mimosas. Riječima ne mogu opisati koliko sam sretan’, napisao je James, a fotografiju je podijelila i Alizee uz riječi  ‘Upravo vjenčani’.

A ovim se riječima James prošle godine u rujnu osvrnu na sve proživljeno u samo nekoliko mjeseci: ‘Prošla je godina dana otkako sam zamolio Alizee da se uda za mene … kakva je to samo godina bila! Dva doma, lockdown, dva pokušaja vjenčanja, leglo pasa, pokretanje nove tvrtke @ella.co, brijanje brade i još mnogo toga, ali najbolji dio je što to mogu podijeliti s tobom, Alizee Thevenet i jedva čekam vidjeti što nam budućnost donosi’ a za istaknuti je kako je par bio brlo realan oko odgode planiranog vjenčanja s željom da zaštite zdravlje svojih uzvanika.

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje