Bez obzira koliko o puno ili malo znate o astrologiji želimo napomenuti da to nije važno jer ovo je još jedan zanimljiv način kako opušteno pristupiti pripremama vlastitog vjenčanja. A zašto Mjesec? Iz razloga što je uz sunčev znak kojem pripadamo ovisno o trenutku rođenja svoj utjecaj u tom trenutku ostavio i Mjesec. Mjesečev znak utječe na naš nutarnji život a poznajući njegov utjecaj možemo pomoći i sami sebi jer kroz ovaj utjecaj otkrivamo više o osbnim i tuđim emocijama. Također taj utjecaj utječe na stil vjenčanja koji priželjkujemo, listu uzvanika, financije pa čak i na boje koje odabiremo za naš veliki dan.

Ukoliko je vaš Mjesec u trenutku rođenja bio u nekom od zemljanih znakova, otkrivamo njegov utjecaj na vaše vjenčanje, a za istaknuti je da su zemljani znakovi nepretenciozni, oni koji vjeruju svojim čulima, ali i koji su okrenuti uspjehu, kvaliteti i detaljima za pamćenje. Mladenci s istaknutim utjecajem Mjeseca u nekom od zemljanih znakova vole zavjete, ugodne včere ali su i vrlo praktični po pitanju financija.

Bik (20.4. – 20.5.) – odlična hrana, raskošna torta i veličanstvene dekoracije, njihov su odabir! Boja koju će rado odabrati za vjenčanje je zelena.
Djevica (23.8. – 22.9.) – oni žele lijepe stvari ali i još posebnije fotografije na kojima će biti ovjekovječeni svi detalji koje su planirali do savršenstva. Njihova je boja tena ili smeđa.
Jarac (22.12. – 19.1.) – jednostavnost ali sa stilom njihov je odabir. Važni su im detalji koje osobno mogu izraditi, poput cvjetnog luka. A boja? Tamno siva ili mornarsko plava.
Tekst Martina Rafaeli
Fotografije Wedding Dreamz, Charly PM /  Unsplash

Sve za vaše vjenčanje