Bez obzira koliko o puno ili malo znate o astrologiji želimo napomenuti da to nije važno jer ovo je još jedan zanimljiv način kako opušteno pristupiti pripremama vlastitog vjenčanja. A zašto Mjesec? Iz razloga što je uz sunčev znak kojem pripadamo ovisno o trenutku rođenja svoj utjecaj u tom trenutku ostavio i Mjesec. Mjesečev znak utječe na naš nutarnji život a poznajući njegov utjecaj možemo pomoći i sami sebi jer kroz ovaj utjecaj otkrivamo više o osbnim i tuđim emocijama. Također taj utjecaj utječe na stil vjenčanja koji priželjkujemo, listu uzvanika, financije pa čak i na boje koje odabiremo za naš veliki dan.

Ukoliko je vaš Mjesec u trenutku rođenja bio u nekom od vatrenih znakova, otkrivamo njegov utjecaj na vaše vjenčanje, a za istaknuti je da su vatreni znakovi zabavni, optimistični i oni koji priželjkuju dobru zabavu za sve uzvanike. Oni vole velike zabave, zdravice i govore i zabavu do dugo u noć.

Ovan (21.3. – 19.4.) – Mjesec u Ovnu voli centar pažnje, pa se ideja dekoracije s puno fotografija čini odličnom. Boja koju će rado odabrati za vjenčanje je crvena.
Lav (23.7. – 22.8.) – oni su centar svak ezabave pa tako i vjenčanja, očekivat će uzvanie da se pridruže plesu, zabavi i druženju. Njihova je boja crvena ili narančasta.
Strijelac (22.11. – 21.12.) – ovaj je znak putnik zodijaka, a osoba s Mjesecom u Strijelcu lako će se odlučiti za destinacijsko vjenčanje i egzotične lokacije. A boja? Ljubičasta, naravno!
Tekst Martina Rafaeli
Fotografije Tracy Truhan, The HK photo company /Unsplash

Sve za vaše vjenčanje