Nakon što je na tvojoj ruci zasjao zaručnički prsten, na tebi je red da zaprosiš buduću kumu, odnosno pitaš ju prihvaća li tu novu titulu. Bilo da od srednje škole imate interni dogovor ili je nedavno ušetala u tvoj život i vratila ti vjeru u prijateljstvo, trenutak u kojem će postati tvoja kuma treba biti osmišljen s pažnjom i nikako shvaćen olako.

Naš savjet je keep it simple and cute, a evo i konkretnog prijedloga.

Ekipa koja stoji iza brenda Miss2mrs nedavno je ponudila simpatičan i originalan način na koji mladenke mogu iznenaditi kumu i prirediti joj trenutak za pamćenje. Sve potrebno nalazi se u paketu za kumu koji se odnedavno prodaje na Miss2mrs webshopu. Paket sadrži Vodič za kumu i šalicu s pitanjem „kuma?“ koju je za njih izradila splitska kiparica Tea Radić, čiji je brend Terra Ceramica poznat po rukotvorinama od keramike.

Drage mladenke, ideja je jednostavna. Prijateljicu pozovite na kavu i čekajte da ispije zadnji gutljaj i ugleda pitanje na dnu šalice. Njezina reakcija bit će neprocjenjiva. A nakon što se emocije malo slegnu i u očima joj vidite pitanje „koje su moje dužnosti?“, uručite joj Vodič. U njemu je napisano apsolutno sve što treba znati, od organizacije djevojačke do zdravice na dan vjenčanja. Tu su i brojni odgovori na česta pitanja i praktični savjeti kako bi bila opuštena i sretna, najbolja kuma na svijetu – baš onakva kakvu zaslužuješ.

Više informacija o paketu možeš pronaći na www.miss2mrsplan.com, a tamo ga možeš i naručiti.

 

TEKST/FOTOGRAFIJE Miss2mrs

Sve za vaše vjenčanje