Čini se da su šuškanja o (opet) vezi istinita

Još prije koji tjedan svi su pričali o konačnom prekidu zaruka Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza. A danas vi pričaju o novo staroj potencijalnoj ljubavnoj priči slavne J.Lo i slavnog Bena Afflecka. Sve je (ponovno) počelo koncertom Vax Live na kojem je J.Lo nastupila, a Ben se obratio gledateljima, a njihova, sve češća, pojavljivanja u Los Angelesu pripisivana tom zajedničkom projektu. Uslijedio je vikend u Montani koji se nije mogao pripisati koncertu i nametnuo pitanje – je li moguće da su nakon gotovo dvadeset godina Jen i Ben ponovno zajedno?!

A sjećate li se vremena kada je ovo dvoje dijelilo osjećaje jedno prema drugome? Bilo je to 2002. u vrijeme kada su zajedno radili na filmu ‘Gigli’ a dok je Jennifer bila u braku s Chrisom Juddom. Taj brak se raspao u lipnju te godine, a u međuvremenu je Ben zakupio oglasni prostor u magazinu kako bi izrazio svoje divljenje spram Jen: ‘Pokazala si posvećenost, poniznost, ljepotu u hrabrosti, veliku empatiju, nevjerojatan talent, držanje… Mogu se samo nadati da bih imao sreće glumiti u svim tvojim filmovima.’ Je li to bila iskra koja je zapalila vatru, ne znamo, no ono što je sigurno jest da njihova romansa nikad nije bila pritajena.

U kratkom periodu od dvije godine, Jen i Ben su snimili ‘Gigli’, prohodali, Ben se pojavio u njenom spotu ‘Jenny from the Block’ , zaručili se (golemim Harry Winston prstenom), organizirali vjenčanje, angažirali lažne mladenke da zavaraju medije, otkazali ga dan prije ceremonije, snimili ‘Jersey girl’, prekinuli.

A sve ono što je izašlo na vidjelo ovih dana miriše na ljubav i iskreno se nadamo da nije neki medijski trik. Da li je story objava Jennifer Lopez  na Instagram profilu s oznakom #TBT kojom se prisjeća svog albuma ‘This Is Me… Then’, a koji je nastao u vrijeme njezine veze s Benom, emotivna veza ili samo zanimljiva igra?!

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje