Stvarna vjenčanja priče su koje nam otkrivaju najljepše trenutke pojedinih vjenčanja, iskustvo prepričano od strane mladenaca koje se iskreno cijeni

“Od početka smo znali da naše vjenčanje neće biti tipično, tradicionalno. Željeli smo da odražava naš životni stil te se osjećati bezbrižno i opušteno. Zato nam je bilo vrlo važno održati sve u prirodnim uvjetima, a za to nema boljeg mjesta od naše baze za opuštanje na Baćinskim jezerima. Tamo provodimo najviše vremena kad smo u Hrvatskoj (ja sam Poljakinja pa smo zimi obično u Poljskoj) i to je naš mali raj na zemlji, daleko od civilizacije. Ceremonija vjenčanja održala se na našem zemljištu, na kojem smo sagradili ekološku drvenu kuću i tijekom ljeta ugostili prijatelje, obitelj i goste na Baćinskim jezerima. Naša je želja bila podijeliti ljubav prema tome mjestu sa svojim gostima iz cijelog svijeta, kojih je na ceremoniji bilo četrdesetak, a na večeri i nešto više.” Već su i prve rečenice priče o vjenčanju Beate i Ivana divna najava priče o vjenčanju u zagrljaju prirode, vjenčanju kao odrazu osobnosti ali i životnog stila dvoje ljudi. Ova je priča potvrda da su vjenčanja okrenuta prema prirodi i održivosti čarobna kao i sva ona klasična vjenčanja. Divne fotografije snimili su Andrea i Mario iz Love and Ventures, dvojac koji nam u novom broju vjenčanja donosi i divnu priču pustolovnim vjenčanjima.

Priča vas očekuje na stranicama novog broja Story vjenčanja. Novi broj Story vjenčanja potražite na odabranim prodajnim mjestima!

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Story vjenčanja

Sve za vaše vjenčanje