Ima više od pola milijuna pratitelja na Instagramu, iskazala se u pisanju kolumni i blogova koje krase britko pero, autentična iskustva i promišljanja – sve je to više nego dobar razlog zašto je Ella Dvornik-Pearce bila sjajna sugovornica za podcast Inside Story s novinarkom Antonijom Nazor. Pogledajte najnoviju epizodu

Ella Dvornik rijetko daje intervjue, a svojim objavama iz svakodnevnog života intrigira i zabavlja na popularnoj društvenoj mreži. Stoga je novinarka Antonija Nazor s Ellom razgovarala o njezinu velikom uspjehu i ‘receptu’ kako postati influencerica, o tome zašto ljudi zapravo vole laži na društvenim mrežama i na koji ih način, često nesvjesno, potiču.

Ne mislim da sam mistična ili zatvorena“ – rekla je Ella, među ostalim, o sebi.

Istaknula je i da je njezin suprug Charles Pearce pronašao njihov novi dom u Istri, kao i da joj je sušta suprotnost – on je racionalan, a ona maštovita. Govorila je i o svom ocu Dinu, neprežaljenom glazbenom genijalcu, zašto se ‘udala’ za mamu Danijelu, što njezinu suprugu smeta u hrvatskom mentalitetu, ali i o preslatkim kćerkicama.

Rekla nam je mnogo toga nakon čega će gledatelji bolje upoznati Ellu, a sve pogledajte u novoj epizodi podcasta Inside Story.

Fotografije Robert Gašpert

Sve za vaše vjenčanje