Elopemet vjenčanje može biti jednostavno, prožeto avanturističkim duhom, luksuzno – baš po vašoj želji. A od kuda krenuti? Kojim detaljima obogatiti vjenčanje? Donosimo ideje

Elopement vjenčanja nose svoja pravila, a ukoliko vam se ovaj koncept uklapa u proslavu vaše ljubavi vrijeme je za planiranje. Inpsirirajte se savjetima ali i vizualnim idejama, pretražite Pinterest i Instagram, kreirajte jedinstvenu priču, priču za pamćenje.

Kreirajte doživljaj – elopement tip vjenčanja ne pati od krutih formi i rasporeda pa vam pruža priliku da dan vjenčanja u potpunosti posvetite uživanju. Od ceremonije do zadovoljstva koja ste poželjeli. Savjet više – planirajte fotografiranje, ostavite dovoljno vremena i za to mini avanturu jer fotografije elopement vjenčanja jedna su od najraskošnijih uspomena

Prvi pogled – ovaj dražesni trenutak nije vezan samo za klasična vjenčanja. Divan je detalj i za elopement vjenčanje, trenutak u kojem ćete sa vas dvoje ugeldati na samo, te podijeliti osjećeje, zavjete, trenutke prije same ceremonije.

Zajedničke pripreme – ukoliko ne želite propustiti niti trenutak od dana vjenčanja razdvojeni od partnera savjet je da se za vjenčanje pripremate – zajedno. U zajedničkim prostorijama, uz čašu pjenušca, dobru glazbu, zagrljaje i veselje.

Elopement vjenčanje i zavjeti – riječi ispisane i izrečene s osobnom emocijom su jedinstveni dar. Izrecite jedno drugome svoje riječi u intimi, prije vjenčanja, za vrijeme vjenčanja ili dok sjedite na samo vašoj večeri. Nezaboravno.

Bend? Zašto ne – ukoliko želitze da vaše intimno vjenčanje bude poput scene iz nekog ljubavnog filma razmislite o angažiranju glazbenika ili mini benda. Pa dok bend izvodi vama omiljene pjesme vi zaplešite pod zvjezdanim nebom, nazdravite prvim plesnim koracima u braku.

Prvi ples – obavezno. Uz obalu mora ili prostoru odabranom za vaše intimno vjenčanje, zaplešite. Upravo ti mali sentimentalni trenuci oblikuju cjelinu, nezaboravno iskustvo kojeg ćete se uvijek rado prisjećati.

Promjena haljine i odijela? Da! – vjenčanje, bilo veliko ili mikro, jedinstveni je događaja, zato ukoliko želite promjenu vjenčanice u haljinu to i učinite. To je vaš dan i u potpunosti je na vama da ga oblikujete po vašoj želji kako odabirom mjesta tako i vaših modnih kombinacija.

Divne lokacije – gradovi, parkovi prirode, mali hoteli, vile u malim sredinama, sve je to i više nego dobar odabir za vaše elopement vjenčanje. Na vam je da u skladu s željama i mogućnostima odaberete mjesto. I ne budite skormni, birajte sa stilom. A to se odnosi i na ideju planiranja vjenčanja doma!

Birajte društvo – elopement vjenčanja ne moraju biti rezervirana za samo mladence. Pozovite obitelj, najbliže prijatelje, dijelite sreću s ljudima koji vam znače. Ako ne fizički, zbog epidemioloških mjera, obavezno to učinite virtualno.

Proslava vjenčanja – spontana, planirana, na otvorenom, u restoranu uz svijeće… sve je dopušteno! Poželjeli ste spontano počastiti se tortom? Učinite to. Zaplesati pod otvorenim nebom? Odlično! Neka vam vaše veselje bude vodič.

Torta, da ili ne? – da. Posebno su za ovu priliku prigodne mini torte, divnih dekoracija u skladu s vašom temom. A ukoliko imate i uzvanike i želite podijeliti tortu ali vas brinu epidemiološke mjere, naručite mini torte, za svakog od uzvanika po jednu.

Iznenađenja su dobrodošla – već spomenuta ideja angažiranja mini benda, ali I ideja angažiranja chefa koji će samo za vas (dvoje ili malo više) pripremiti jedinstveni obrok, ideje su koje se pamte. Slične ideje su mini koncert, saksofonist, kino na otvorenom, piknik na divnoj lokaciji, let balonom… Začinite svoj dan.

Renat a car – I to auto baš po vašoj želji. Oldtimer ili top novi model, na vama je da odaberete. Budite posebni, ugađajte si.

Spontanost je najbolji začin – vjenčanja su forma koja traži odlično planiranje, posvećenost detaljima ali izazovna vremena pandemije pozovaju na prilagodljivost te spontanost. Mali govori, darivanje, izrada unikatnih foto albuma, foto ali i video, više su nego divne ideje kojima možete iznenaditi partnera ali i uzvanike.

Tekst M.R.

Fotografije Unspalsh / Tom Pumford / Foto Pettine / Nathan Dumlao

Sve za vaše vjenčanje