Koliko ste puta zastali nad fotografijom nečijeg vjenčanja te uspjeli osjetiti emocije, ljubav, priču? Najjednostavije taj trenutak možemo opisati kao jedinstveno iskustvo koje potvrđuje da je svijet vjenčane fotografije definicija umjetnosti koja spaja ljubav dvoje ljudi te ljubav prema visokoj estetici na tako privlačan način. A ukoliko ste poželjeli o istoj toj stilistici nešto i naučiti onda je pravi trenutak da to i učinite. Jer 2021. započinje vrhunskom radionicom. U Zagrebu, 20. i 21. veljače, dvije će kreativke održat Heritage, radionicu vjenčane fotografije. One su Maja Jokić i Nina Anić, a iza njih su brojna vjenčanja te fotografije koje s ponosom objavljujemo i na stranicama Story vjenčanja.

O samoj radionici više nam je rekla Nina Anić.

Fotografiranje vjenčanja se čini kao jedan zabavan, kul, laganini posao. Posebno za one koji su zaljubljenici u fotografiju, a i ja sam jedna od njih. Romantiziramo i idealiziramo, sve osobno shvaćamo, svaka fotografija je naša bebica. Nažalost, kada zakoračimo u vjenčanu fotografiju profesionalno, to sve je daleko od stvarnosti. Usudim se reći da je fotografiranje vjenčanja poseban posao, jer svi mi imamo tu neku ljubav, želju i uzbuđenje oko fotografije. Nije to samo usluga koju dajemo klijentima, tu je i ta osobna predanost koju unosimo u svaki posao. Ponekad nas ta ljubav prema fotografiji zna kočiti u poslovnom smislu. Imati samo lijepe fotke i slatka vjenčanja nije nikakva čarolija. Čarolija je kad od toga možemo i živjeti. Bilo za one koji su na počecima karijere u ovom poslu ili za one koji svoje vještine žele podići na veću razinu, ovom radionicom želimo podijeliti što smo proteklih godina naučile i dati vjetar u leđa. Pridružite nam se u Zagrebu na dva dana razgovora, fotkanja, editiranja i druženja.

A tko će sve sudjelovati u ovoj radinici?

Uz Maju i Ninu, pridružit će im se Ivana iz agencije za organiziranje vjenčanja Promessi Weddings & Events. Ona će spremno pričati o važnosti suradnje s organizatorima, te odgovarati na pitanja polaznika. Također, kako cure najavljuju, osim teorije, one će predstaviti njihov način rada kroz fotografiranje, a bit će prilike i da svatko fotka za sebe. Dekoracije će pripremiti Nina, Pixy With Love. Može li bolje?

Saznajte više, prijavite se…

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Nina Anić, Maja Jokić

 

Sve za vaše vjenčanje