Priželjkivali su ljetno vjenčanje u društvu obitelji i bliskih prijatelja i snovi su im se ostvarili na privatnom imanju u Oklahomi

Nakon pet godina veze te nekoliko mjeseci zaruka slavna se pjevačica udala za glazbenika Blakea Sheltona. U skladu s mladoženjinim željama vjenčanje se održalo na njegovom ranču (na kojem par i živi) u Oklahomi, a na kojem je Blake sagradio i kapelicu s željom da se upravo tamo i održi ceremonija vjenčanja. Gwen je na to pristala svim srcem jer na ranču se ovaj par i zaručio prošle godine u listopadu.

Osmijeh nije silazio s lica sretnog para, a Gwen je zablistala u vjenčanici s potpisom Vere Wang, vjenčanici koja privlači kako dekolte izrezom tako i lepršavim volumenom same suknje. A ono što je posebno oduševilo je bio veo na čijem su rubu na želju pjevačice bila izvezena imena obožavanih muškaraca u njezinom životu: Blakea te sinova Kingstona, Zume i Apolla. Jer za pjevačicu je obitelj važnija od svega!

Vjenčanicu je kasnije zamijenila neodoljivom mini haljinom te izgled upotpunila kaubojskim stilleto čizmama – kojima je odala počast suprugovom glazbenom ali  životnom stilu, te mrežastim čarapama, te tako još jednom potvrdila koliko je osobnost važna i pri odabiru vjenčane mode.

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Gwen Stefani Instagram / Profimedia

Sve za vaše vjenčanje