Regency era, empire haljine, monokromatika, raskoš, ljubav i ljubavne zavrzlame – sve je to dio Bridgerton doživljaja. A dodate li i glazbene note iz omiljene serije, nećete moći odoljeti ovoj glazbenoj poslastici

I dok su brojni obožavatelji serije Bridgerton u iščekivanju nove sezone i novih ljubavnih intriga oduševila je vijest kako su glazbenici koji stoje iza izvrsnog soundtracka za seriju najavili da početkom lipnja izlazi njihov album za vjenčanja! Sjećate li se da su se Simon i Daphne zaljubljivali uz zvuke nekih od hitova današnjice, kao što su ‘Thank u, next’ Ariane Grande, Billie Eilisg hita ‘Bad Guy’ i Maroon 5’s ‘Girls Like You’, u klasičnim verzijama tako tipičnim za Regency period?! Vitamin String Quartet u svom stilu predstavlja album pod nazivom ‘Our Flashback Wedding’ koji će biti dostupan na Spotifyju, a koji će sadržavati 12 pjesama od kojih svaka ima šanse biti upravo vašom jer zamislite string verziju pjesme ‘Take On Me’ ili ‘Total Eclipse of the Heart’! Emotivni throwback možete opisati i kao ‘nešto staro’ vašeg vjenčanja, ali i zbirokom osjećaja i uspomena.

Popis pjesama

1. Never Gonna Give You Up
2. Take On Me
3. Head Over Heels
4. I Want It That Way
5. Total Eclipse of the Heart (Featuring Simply Three)
6. Kiss Me
7. True
8. Rush Rush
9. Higher Love
11. Wicked Game
12. I Will Always Love You

Bez obzira da li ćete neku od ovih pjesama odabrati za trenutke prilaska oltaru, ili imati kao pozadinu za vaše pop-up vjenčanje, odabir je i više nego odličan i bez obzira da li ćete odjenuti vjenčanicu inspiriranu serijom Bridgerton.

Vitamin String Quartet

 

 

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje