Najbolja najava nove sezone vjenčanja očekuje vas 20. i 21. studenoga u Family Mallu

Planirate vjenčanje? U potrazi ste za vjenčanicom iz snova ili odijelom koje čini čovjeka? Posjetite Festival vjenčanja “Reci DA” jer ovdje vas očekuju brojne ideje za vjenčanje iz snova, popusti i ali vrijedne nagrade. A kako do nagrada? Posjetom festivalu 20. i 21. studenoga 2021. (ulaz slobodan) vi ostvarujete mogućnost sudjelovanja u nagradnom natječaju. O pravilima nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Fond nagrada je impresivan a najkreativnije buduće mladenke, ali i mladenci u mogućnosti su osvojiti neku od vrijednih nagrada Festivala vjenčanja “Reci DA”:

  1. Najam vjenčane haljine – Nikolina Wedding Store, u vrijednosti 6500 kuna 

  2. Muško odijelo – Galileo, u vrijednosti 3000 kuna

  3. Vjenčano prstenje –  Koci Ozaljska, u vrijednosti 3000 kuna

  1. Vjenčana torta – Kraljevski kolači, u vrijednosti 1600 kuna

  2. Svečana frizura & make up – Lanac frizerskih salona Studio Marcela, u vrijednosti 1000 kuna

Rezervirajte svoje vrijeme, posjetite Festival vjenčanja “Reci DA” koji će se održati 20. i 21. studenoga 2021. na novoj atraktivnoj lokaciji u Family Mallu, Škorpikova 11b u Zagrebu, mjestu koje predstavlja novi format shopping centra za uređenje interijera i zabavu. Vidimo se, jer ljubav nije otkazana!

Radno vrijeme Festivala vjenčanja “Reci DA”:

SUBOTA 20. studenoga 2021. od 10 do 20 sati

NEDJELJA 21. studenoga 2021. od 10 do 19 sati

Family Mall (ex Solidum) svojim zanimljivim konceptom, najvećim izborom trgovina namještajem u regiji, zabavnim sadržajima i ugostiteljskim objektima privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Prostire se na više od 32.000 m² prodajne i zabavne površine te posjeduje dva velika besplatna parkirališta sa 780 parkirnih mjesta. Broj izložbenih prostora na događanju bit će ograničen sukladno prostoru i epidemiološkim mjerama.

Sve za vaše vjenčanje