Donosimo imena dobitnika nagrada, sudionika nagradnog natječaja

U vikendu za nama, u subotu 20. i nedjelju 21. studenoga, na atraktivnoj lokaciji Family malla, u Škorpikovoj 11b u Zagrebu, na mjestu koje predstavlja novi format shopping centra za uređenje interijera i zabavu, održao se prvi Festival vjenčanja “Reci DA”.

Budući mladenci te zaljubljenici u svijet vjenčanja na jednom su mjestu imali priliku otkriti novitete i trendove u svijetu vjenčanja, kako one modne tako i trendove u ljepoti, nakitu, dekoracijama, hrani i brojnim uslugama bez kojih je dan vjenčanja nezamisliv. A poseban interes brojni su posjetitelji iskazali za sudjelovanjem u nagradnom natječaju u kojem su imali zadatak na kreativan način dati odgovor na postavljeno pitanje (pravila nagradnog natječaja). Između brojnih zanimljivih, iskrenih i šaljivih odgovora odabrani su oni najkreativniji. Fond nagrada je bio impresivan a dobitnici su:

  1. Najam vjenčane haljine, Nikolina Wedding Store, u vrijednosti 6500 kuna, osvojila je Gorana Lambaša
  2. Muško odijelo, Galileo, u vrijednosti 3000 kuna, osvojio je Matej Ivanković
  3. Vjenčano prstenje, Koci Ozaljska, u vrijednosti 3000 kuna, osvojila je Daria Prnjak
  4. Vjenčana torta, Kraljevski kolači, u vrijednosti 1600 kuna,osvojila je Ines Fulir
  5. Svečana frizura & make up, Lanac frizerskih salona Studio Marcela, u vrijednosti 1000 kuna, osvojio je Marko Mucak

Dobitnike nagrada nagradnog natječaja Festivala vjenčanja “Reci DA” o preuzimanju nagrade obavijestiti će organizator. Čestitamo!

Zahvaljujemo svim sudionicima te posjetiteljima na sudjelovanju i dolasku na Festival vjenčanja “Reci DA”. Vidimo se uskoro!

Story vjenčanja

Sve za vaše vjenčanje