Jednostavne a efektne, Borboleta narukvice hit su ovog ljeta! Prepoznatljiv leptir na svilenom koncu – Borboleta narukvice – magazin Elle stilski potpisuje kao must have komad nakita. Stoga ne propustite ekskluzivno izdanje Elle x narukvica Borboleta po cijeni od 59,90 kuna koje je na kioscima u prodaji, u srpnju i kolovozu

Ultimativni modni dodatak koji savršeno pristaje uz baš sve nijanse sezone limitirano je izdanje super popularnih narukvica Borboleta x Elle koje vas čekaju u ljetnom paketu Elle, u nedoljivoj zlatnoj i srebrnoj boji. Ovo su nijanse koje će istaknuti preplanulu put, a uz to sivo-srebrna boja je ujedno i boja 2021. godine prema Pantone Color Institutu!

Vodeći modni magazin Elle i renomirani hrvatski brend nakita, Borboleta, ‘vole’ se već treću godinu za redom i zato donose pravu modnu poslasticu za sve čitateljice – ekskluzivan ljetni paket s narukvicom Borboleta! Potražite dizajnersku narukvicu Borboleta s ugraviranim logom vašeg omiljenog magazina i zablistajte s ovim must have komadom nakita.

Cijena ekskluzivnog izdanja ljetnog paketa Elle x Borboletaje 59,90 kuna, a dostupan je na kioscima u srpnju i kolovozu! U ovom paketu vas čeka i magazin Elle Decoration na dar, stoga osigurajte čim prije svoj paket jer količine su ograničene. ELLE – ljepota je unutra!

Što vam donosi srpanjsko izdanje Elle magazina pročitajte ovdje.

#elleljetnipaket #elle #ellehr #elledecoration #ellexborboleta

Fotografija & styling: Goran Čižmešija

Make up & kosa: Studio Marcela

Sve za vaše vjenčanje