Vodimo vas u svijet koji je teško opisati samo riječima, jer ovaj se svijet doživljava svim čulima. Vodimo vas u svijet ispunjen idejom uživanja u svakom smislu riječi, onaj u kojem vrijedi poziv za prepustiti se rapsodiji mirisa, okusa, povjetarcu koji godi i budi slatki osjećaj uzbuđenja… osjećaj koji raste kada si dozvolimo iznenaditi sami sebe. Jer to su kvalitete kojima je bio vođen kreativni tim koji je i stvorio ovu hedonističku priču o vjenčanju ispod divnog istarskog neba.

Tomica Rašetina Photography

Artium tim odazvao se na poziv dobro poznatih organizatora vjenčanja Weddings in Croatia za stvaranjem romantične priče na jednom od divnih Vrsarskih vidikovaca. I ovdje je nastala bajka. Vrsar, mali dražesni dragulj na zapadnoj obali Istre od davnina privlači svoje posjetitelje svojom posebnošću. Maleni otoci koji kao da se igraju oko obale dok mirno tonu u plavetnilo svakim žarko crvenim zalaskom sunca bude u nama osjećaj mira i ispunjenosti. Dobro poznavajući ovu očaravajuću moć Vrsara Artium weddings dizajnirao je i postavio kulise hedonističkog vjenčanja s prizvukom starog Rima.

Andrea Gržičić Photography

Pitate se zašto starog Rima?! Rimljani su oduvijek znali uživati u životu, blizina mora, ugodna okolina i raskoš sinonim su za stari Rim a dio njihove ostavštine još uvijek se itekako osjeti u Istri. U projekt je sa zadovoljstvom ušla TZ grada Vrsara osiguravajući sve potrebne tehničke elemente. A odabranom stilistikom i brojnim detaljima ovaj je tim ispričao priču koja može biti baš i vaša.

Andrea Gržičić Photography
Andrea Gržičić Photography

U ovaj priči važan je i bogato postavljen stol za dvoje s pogledom koji oduzima dah, a pregršt stilskih detalja imali su za zadatak privući promatrača da poželi biti gost ove trpeze. Naglasak je bio na prirodnim elementima, drvo, kamen, zrak, vatra, vino, kako neodoljivo.

Tomica Rašetina Photography
Andrea Gržičić Photography

Zasigurno su ideju najbolje zaokružili modeli, Ivana Pirizovich i Mario Ivanković. 

Tomica Rašetina Photography

Iza četiri jarbola na kojima su se vijorila bijela jedra svaki trenutak ove inspiracije hvatali su majstori wedding fotografije Andrea Gržičić i Tomica Rašetina. Iskustva nije nedostajalo a ni dobre atmosfere. Upravo je ovo najbolji recept za savršeno vjenčanje. Wedding scena je još jednom pokazala kako su bajke moguće tu nadomak nas te kako najbolje izranja upravo iz iskrene suradnje iskusnih profesionalaca.

Andrea Gržičić Photography
Andrea Gržičić Photography

TEKST Martina Rafaeli

Lokacija: Istra Terra Magica / Organizacija: Weddings in Croatia / Dizajn, styling i dekor: Artium weddings Croatia / Fotografi: Andrea Gržičić i Tomica Rašetina / Haljina: Royal bride by Ivana Bilich / Modeli: Ivana Pirizovich i Mario Ivanković / Frizura i make up: Charm weddings / Pillars: Altera / Torta: Antica torte i kolači / Stolice: Boutique hotel Kaštel Motovun 

Sve za vaše vjenčanje