Elle Boutique stiže u Zagreb u subotu, 12. lipnja 2021., u chic okruženje Dežmanove ulice! Pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozadomacumodu Elleovo će modno događanje okupiti vodeće domaće dizajnere koji će po posebnim promotivnim cijenama ponuditi najbolje od hrvatske mode. Vidimo se

Jedinstveno modno događanje pod okriljem magazina Elle odvija se četvrtu godinu zaredom, i to u subotu, 12. lipnja, od 10 do 21 sat u Dežmanovoj ulici. Potpuno drugačije shopping iskustvo s predznakom 100% hrvatski dizajn i promo cijenama očekuje sve ljubitelje mode koji će za plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama ostvariti i dodatnih 20% popusta!

Elle Boutique okuplja svjetski poznata domaća dizajnerska imena – Donassy, Boudoir, Sopar, Lei Lou by Alex Dojčinović, Sheriff & Cherry, My Mon Mon, Link by Ogi Antunac, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Tara Fashion, LP Design, Algebra Apparel te Little Wonder. Uživat ćemo i u kreacijama Seadro i Constantly Incomplete Monike Zubović, Studio Marković te upečatljivim kolekcijama brendova House of Kiwi, Mustra, The All i Mirne Sišul kao i u kreacijama miljenica zagrebačke publike – Krie Design i Lokomotiva by Lana Puljić. Uz divnu odjeću hrvatskih dizajnera, ELLE Boutique donosi i modne dodatke brendova Mammii Studio, Cherry Dear, Amaranthine, Go Retro Tomislava Macana, Bags by Kristina i Natali Jewellery.

Artikli domaćih dizajnera po promotivnim cijenama mogu se isprobati i kupiti na licu mjesta i to s posebnim popustom. Uz Mastercard i Maestro karticu možete ostvariti dodatni popust od 20 posto. Ovogodišnji Elle Boutique partnerski podržavaju Mastercard i Citroën.

Centar Zagreba i Dežmanova ulica ponovno će zaživjeti uz Elle Boutique koji na subotnju ‘špicu’ dovodi renomirane domaće dizajnere i kroz gradski žamor te prigodan glazbeni program ‘pretvara’ Dežmanov prolaz u modnu meku za chic i casual druženje.

Želimo podržati domaće dizajnere i hrvatsku modnu industriju kroz platformu Elle Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn, te zajedno ukazati kako su održivi pristup modi, tzv. slow fashion, i odjevni artikli s hrvatskim potpisom nešto o čemu trebamo razmišljati i ‘prakticirati’ već danas‘, poručuju iz magazina Elle.

Pridružite nam se na cjelodnevnom modnom druženju uz odličnu glazbu DJ setova i upoznajte svoje omiljene dizajnere, a kući odnesite probrane dizajnerske komade s hrvatskim potpisom! Dođite na Elle Boutique 12. lipnja od 10 do 21 sat u Dežmanovu ulicu u središtu Zagreba

Sve za vaše vjenčanje